Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Представление

Опитът дипломация

Само на няколко минути от Ню Йорк и в сърцето на Вашингтон, окръг Колумбия, училище по дипломация Сетън Хол и международни отношения е идеално място за проучване на глобалните въпроси и практика дипломация от първа ръка в професионален, динамичен и богата културна обстановка. Абитуриент кандидати идват заедно от територията на Съединените щати и 25-те страни от целия свят и за двете проучване и прилагат мултидисциплинарен учебна програма, която набляга на глобални проучвания, разрешаване на конфликти, Международна икономика и лидерство.

специализиран стаж и професионални услуги офиси на училището подкрепят кариерното развитие на студентите чрез един-на-един съветване, работни срещи, възпитаниците на наставничество и насоки с конкурентно стажантски, приятелство и кариерни възможности в областта на обществените услуги, бизнес, право, и нестопанския сектор.

Чрез уникален алианс с Асоциацията на ООН от САЩ, Училището предлага на студентите широк спектър от академични и професионални ползи, включително лятна програма на ООН в Ню Йорк, Семестър във Вашингтон, окръг Колумбия, международни семинари и повече.

Само на 14 мили от Ню Йорк, на епи-центъра на международните отношения, академични постижения Сетън Хол е била избрана за разлика от Принстън преглед, US News & World доклад и Bloomberg BusinessWeek.

  • Присъединете делегация на международно проучване турне
  • Обсъждане на критичните глобални проблеми със световните лидери
  • Пълно професионални стажове, локално, или в чужбина
  • Нанесете класна стая познания за реални житейски ситуации
  • Да приемем важни ръководни роли на територията на колежа
  • Изграждане на доверие е необходимо да се направи разлика в областта на бизнеса, комуникациите, дипломацията, правителството, закон или сектор с нестопанска цел
  • Възползвайте се от предимствата на нашия съюз с Фондацията на ООН и Асоциацията на ООН

The Училище по дипломация прегръща дългогодишната традиция на образование на ценности, основаващи и желание да развива слуга лидери за глобално общество Сетън Хол. Основана през 1856 г., Сетън Хол е сред най-старите католически университети в Съединените щати. Университетът е дом на десет училища, предлагащ почти 200 специализанти и бакалавърски специалности 10,000 студенти от всички раси и религии.

Местоположения

  • South Orange

    400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Въпроси