Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Sheffield Hallam University

Представление

Защо да изберете Sheffield Hallam University ?

Ще се присъедините към престижен 5-звезден университет.*

Sunday Times Good University Guide ни обяви за Университет на годината за качество на преподаването в своето издание за 2020 г. Имаме 5 звезди в класацията за отлични постижения на QS Stars за 2021 г. И бяхме избрани за Университет на годината на наградите за висше образование на Times 2022.

Ще бъдете подкрепяни през целия път

Ние предлагаме набор от международни стипендии, за да ви помогнем да финансирате вашето обучение и ще ви подкрепим в процеса на кандидатстване и пътуване. След това ще имате екип от трима специализирани съветници, които да ви напътстват през университета. Единият помага с вашето обучение, един предоставя всякаква лична подкрепа или съвети, от които се нуждаете, и един помага с вашата кариера. Ние ще бъдем с вас на всяка стъпка от пътя до дипломирането и след това.

Приложени знания

Ние ви даваме възможност да приложите знанията си в реалния свят, подготвяйки ви за бъдещата ви кариера. Ще приложите обучението си на практика чрез стажове, проекти в реалния свят и възможности за професионален опит през всяка година от вашия курс. Ето защо 96% от нашите студенти работят или продължават да учат 15 месеца след дипломирането си.** Бяхме обявени за Университет на годината на наградите Educate North за 2022 г. като признание за броя на нашите възпитаници, които продължават да работят на висококачествени работни места.

Развивайте се лично и професионално

Нашият преподавателски състав участва активно в изследвания на днешните глобални предизвикателства, от подобряване на общественото здраве до справяне с изменението на климата. Всъщност 78% от нашите изследвания са класирани в международен план като отлични или водещи в света.*** Така ще научите и разберете най-новите разработки в избраната от вас област от експертите, което ще ви накара да се откроите пред работодателите. В нашите следдипломни програми можете също да се включите в изследванията от първа ръка, предоставяйки ви уникални преживявания, които оформят кариерата ви.

Ще имате достъп до специализиран съветник по заетостта, който ще ви предостави персонализирана и специфична за курса подкрепа по време на вашето обучение. Освен това ще имате достъп до възможности за работа на непълно работно време и индивидуално кариерно ориентиране.

Шефилд е страхотен студентски град

Ще учите в нашите кампуси в сърцето на Шефилд, един от най-достъпните студентски градове в Обединеното кралство.**** Ние ви гарантираме настаняване в нашите зали, на кратка разходка от вашите лекции и с включени всички сметки. Ще се присъедините към 60 000 студенти, които работят и играят в този зелен, приятелски настроен и креативен град. Открийте какво може да предложи Шефилд.

* Награден с 5 звезди в рейтинга за отлични постижения на QS Stars, с най-добри оценки в почти всяка категория - включително преподаване, пригодност за заетост, академично развитие, съоръжения, иновации и приобщаване

**Проучване на резултатите от завършилите HESA 2019-20

*** Рамка за високи научни постижения 2021 г

****Индекс на живота на студентите на Royal Bank of Scotland за 2022 г

Стипендии и финансиране

Ние предлагаме конкурентни стипендии, отстъпки и награди за международни студенти с такса, които започват курсове през януари 2023 г.

Наградено преподаване

Научете повече за нашето наградено предложение за преподаване и заетост

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Sheffield

    Howard St, Sheffield S1 1WB, UK, S1 1WB, Sheffield

Въпроси