Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Seton Hall University College of Communication and the Arts

Представление

Твоята страст. Вашият разговор. Твоето бъдеще.

Колежът по комуникации и изкуства е първокласен избор за студенти, търсещи висококачествена, интердисциплинарна степен на комуникация и изкуство, базирано на солидно либерално изкуство, включващо днешната дигитална култура и дава възможност на студентите да ръководят, създават и общуват с отговорността , страст и превъзходство.

Следдипломно обучение

Динамична общност, състояща се от учени, теоретици, критици и професионалисти, завършили следдипломна квалификация в Колежа по комуникации и изкуства, предоставя на учениците изумително учене, което съчетава теория и практически компоненти по начин, който позволява на учениците да разпознават, тестват и превеждат учебни материали. в академични, професионални и работни места.

В момента завършва две магистърски програми, включително комуникации и музейни професии. В допълнение се предлагат три варианта с две степени, включително три ускорени BA / MA програми и двойна магистърска степен с Школата за дипломация и международни отношения.

Магистърски програми

Информационната, дигиталната и културната индустрия нарастват с бързи крачки. През последното десетилетие или повече търсенето на степени на комуникация и визуални / изпълнителски изкуства се е увеличило с над 50 процента.

В отговор на тези вълнуващи тенденции, Колежът за комуникация и изкуства на Университета Сетън Хол дава възможност за иновативно, истинско и професионално взаимодействие в академични, социални, артистични и технологични условия. Разнообразните и гъвкави програми, закотвени в хуманитарните науки и включващи авангардни технологии и иновативни учебни програми, предоставят възможности за смислено сътрудничество между дисциплините. И идеалното му местоположение - само на няколко минути от Ню Йорк - предлага на студентите богатство възможности за стаж и работа в мрежа точно на една ръка разстояние.

Характеристики на кампуса

  Стипендии и финансиране

  Информационни сесии за завършилите

  Присъединете се към нас онлайн, за да научите повече за нашите програми!

  Препоръки на учениците

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  Местоположения
  • South Orange

   400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

   • facebook
   • instagram
   • twitter
   • youtube

  Въпроси