Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Представление

Понастоящем Seoul Institute Of The Arts е достигнал точка, в която трябва да преосмисли и обнови парадигмата на художественото образование и творчество досега, за да направи още един скок напред като творчески ориентиран университет от световна класа. Освен това, изправен пред огромни промени, дължащи се на Четвъртата индустриална революция и пандемията от Корона, Seoul Institute Of The Arts трябва да засили допълнително своята характеристика и глобализация, за да се развие като специализирана образователна институция за изкуства с глобална конкурентоспособност извън сегашния си статут.

За тази цел Dongrang Arts Center, училищна корпорация, наследи наследството на основателя Dong-rang и наследи философията на почетния председател Yoo Deok-hyeong, а Seoul Institute Of The Arts установи посоката на бъдещото изкуство образование. Ще направим всичко възможно да водим развитието на националната култура и изкуства и глобализацията чрез творение.

Молим всички преподаватели, студенти и възпитаници да работят заедно като семейство, за да може Seoul Institute Of The Arts да прерасне в университет от световна класа с едно сърце, основано на вярата и гордостта, че е „познато семейство“. Благодаря ти.

Местоположения

 • Ansan-si

  Ansan-si, Южна Корея

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси