SCI-Arc

SCI-Arc

SCI-Arc

Представление

Намира се в центъра на Лос Анджелис, SCI-Arc е център на иновациите и един от нацията няколко независими архитектурни училища.

Послание от директора

SCI-Arc е винаги разширяване и повишаване на неговите амбиции. В нашия глобализиран ера, дизайн има значение, както никога преди, и ние имаме способността да удивлява света чрез демонстриране на всички различни начини, по които дизайн може да го трансформират.

Мисия

мисия SCI-Arc е да reimagine самите краища на архитектурата, образоването на архитектите да се ангажират, се спекулира, и нововъведения.

История на SCI-Arc

SCI-Arc е основана през 1972 г. в Санта Моника от група преподаватели и студенти, които искаха да се доближава архитектура от по-експериментална гледна точка в сравнение с традиционните училища предлагат.

Хора

SCI-Arc водителство, преподаватели и служители идват от различни среди и страни, отразявайки глобализъм на институцията и нейната студент тялото.

Механизъм

В рамките на своята четвърт миля-дълго кампус, SCI-Arc предлага студенти интегриран пакет от ресурси, които поддържат академичната напредък и експериментиране.

Акредитация

Бакалавърска и завършват професионални степени присъдена от SCI-Arc са акредитирани от двете Националния архитектурен акредитиране съвет (NAAB) и Западна Асоциацията на училищата и колежите (WASC).

Подкрепа за училище

SCI-Arc разчита на филантропска подкрепа от възпитаници, родители и приятели, за да поддържат нашето световно известния образователни програми.

Кариери

SCI-Arc се гордее с набиране и задържане на най-добрите и най-ярките кандидати за кариера в SCI-Arc, и е посветена на създаването на богата култура, художествен, разнообразна работна среда.

Характеристики на кампуса

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Местоположения

  • Los Angeles

   960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

   Въпроси