Keystone logo
© BIMM University
School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

School of Information Risk Management

Представление

The Училище за управление на информационния риск (SIRM) Е известен център, който предлага програми както в Студент и Следдипломен Нива в различни дисциплини, включително кибернетична сигурност, информационна сигурност и осигуряване, управление на бизнеса, управление на здравеопазването и компютърни системи. SIRM програми сте Одобрени от различни университети Да присъждаме дипломи за успешни студенти. SIRM Е пионер в използването ISACA Учебна програма за нейната информационна сигурност и осигуряване с CISA И CISM В Обединеното кралство. От 2007 г. ние сме развили опит в предлагането на информационна сигурност и сигурност; И програми за управление на бизнеса в партньорство с различни британски университети, включително Университетът на Гринуич, В университета в Глостършир, Университетът на Дерби, Университетът в Честър и Anglia Ruskin University.

SIRM Успешно постигна партньорство с договор за финансиране с Бруклендс Колидж (Който е публично финансиран колеж), за предоставянето на квалификация от ниво 4 и по-висока от Apprenticehsips в областта на кибернетичната сигурност.

SIRM е Одобрена организация за обучение за умения и финансираща агенция И е публикуван на Регистър на ROTO (Регистър на организациите за обучение). SIRM Също успешно е постигнато да се регистрира на RoATP (Регистър на обучители за стажуване). Ние също сме Одобрен от ATHE (Награди за обучения и висше образование), ASIC (Услугите по акредитация за международни колежи), AISABE (Асоциацията на одиторите на информационната сигурност и ръководителите на бизнеса).

SIRM е със седалище в Лондон, Който е сърцето на Великобритания, Нашият кампус се намира в Ilford, Която е на изток от Лондон, на 1 минута пеша от жп гара Ilford и от центъра на града. Улица Ливърпул и Централен Лондон са само на 15 минути с влак от нашия булевард. SIRM Е формирала a Корпоративен отдел Където обученията на корпоративно ниво ще бъдат предоставени и на двете Публичен и частен, Нашите съществуващи студенти ще имат възможност да се присъединят към нашия корпоративен отдел, за да имат трудов стаж по време на обучението SIRM, Това ще гарантира не само трудов стаж, но и ще Ви осигури пътека за работа на пълен работен ден в SIRM или всяка друга асоциирана организация (Зависи от наличието на свободни места). Работите по кибернетична сигурност са достъпни в цял свят и ако сте в Обединеното кралство, което е глобално реконкретизирано, може да имате чувство за сигурност към бъдещето в съответната област.

SIRM Използва широка гама методи за преподаване, учене и оценяване, включващи лекции, семинари и уроци по класове (в зависимост от начина на изучаване на студентите, избрали напр. F / t, p / t или онлайн). Налагаме значителен акцент върху значението на самостоятелното учене на учениците. Ние сме ангажирани с повишаването на уменията за прехвърляне, пригодността за заетост и разработването на умения за обучение в училището и включването на планирането на личното развитие в специалности. Стремим се да постигнем това, като оказваме подкрепа и напредък в обучението и преподаването SIRM Както за служители, така и за студенти. Персонал в SIRM, Работи съвместно с факултета, студентите и академичната администрация, за да развие образователна култура, която оценява и възнаграждава преподаването, уважава и подкрепя индивидуалните различия между учащите и насърчава създаването на учебни среди, в които разнообразните ученици могат да се учат и да превъзхождат.

Местоположения

  • London

    Becketts House, 2-14 Ilford Hill, IG1 2DA, London

Въпроси