Keystone logo
Savannah State University

Savannah State University

Savannah State University

Представление

Защо държавата Савана?

 • Основана: 1890 г.
 • Общо записване: около 4,900
 • Акредитации: Южна асоциация на колежи и училища
 • Академични програми: 30 специалности и степени за бакалаври; 6 завършил
 • Факултет: 145
 • Финансова помощ: Повече от 90% от студентите от Савана държавно получава някаква форма на стипендия или финансова помощ.
 • Дейности: Повече от 75 клуба, организации, студентски публикации, почести, клубове, братства и вътрешномурални спортове.
 • Атлетика: Държавата Савана е член на Академията на Американската академия на науките
  • Мъже - футбол, баскетбол, бейзбол, писта и поле,
  • Жени - Баскетбол, Софтбол, Тенис, Крос, Път и поле, Волейбол
  • Маскет: Тигър

В продължение на 128 години Savannah State University е важна част от висшето образование. Като най-старата публична HBCU в Грузия и най-старата институция за висше образование в историческия град Савана, SSU служи на тази общност с отличия, като същевременно задоволява образователните нужди на все по-разнообразно студентско население.

Калипът с площ от 201 акра е най-живописният в щата Джорджия. Почистените от мъх дъбови дървета, екстензивното блато и историческата архитектура създават блестяща, но спокойна атмосфера. Под красотата и великолепието се намира жизненият жилищен квартал, избухващ в шевовете, с вим и жизненост на качествения колективен живот: подходящи академични специалности, ангажиращи лекции, авангардни научни изследвания, качествено ангажиране на студентите с преподаватели и грижовна среда. Аз ви каня да станете част от семейството на SSU. Моля, продължете да изследвате Savannah State University в Savannah State University - както в мрежата, така и лично - и споделяйте вълнението си.

Мисия

Savannah State University , най-старият исторически чернокожов университет в щата Грузия, развива продуктивни членове на глобалното общество чрез висококачествени инструкции, стипендии, изследвания, услуги и участие на общността. Университетът насърчава ангажираното обучение и личностното израстване в среда, ориентирана към учениците, която отпразнува афро-американското наследство, докато се грижи за разнообразен студентски орган. Savannah State University предлага бакалавърски и бакалавърски програми, включващи национално акредитирани програми в либералните изкуства, науките и професиите.

зрение

Savannah State University ще се превърне в избор на институция в нашия регион, където учениците ще увеличат своя потенциал в среда, която подхранва социалното и интелектуалното разнообразие. Университетът ще създаде ефективна, насочена към студентите култура, отговаряща на нуждите на заинтересованите страни, подкрепяща идеалите и етичните версии и лоялна към богатото наследство и наследство.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Savannah

  3219 College St. Savannah, GA 31404, 31404, Savannah

Въпроси