© Eli Haney, Northwest University photographer
Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Santa Clara University - School Of Education & Counseling Psychology

Представление

Ръководен от силната отдаденост на академичните постижения и обслужването на обществото, Училището по образование и консултиране психология в Санта Клара Университет обучава състрадателни, компетентни и етични професионалисти, ангажирани със смислен и подкрепящ ангажимент с различни хора, училища и общности, построени върху основата на Нашите основни ценности.

Кои сме ние

Кои сме ние

Вие ни открихте, защото сте заинтересовани да направите разлика в света: Вие искате да имате положително въздействие върху децата, семействата, хората и вашата общност. Вие сте призовани за образование или консултиране по някакъв начин и ние вярваме, че нашите програми са идеалното място за вас да проучите тези интереси, да задълбочите вашите умения, разбиране и знания и да започнете нова кариера.

Каним ви да разгледате нашите програми по магистърска степен по консултиране по психология, обучение на учители, лидерство в образованието и интердисциплинарно образование, както и възможностите, които се предлагат чрез Центъра за професионално развитие и Джери Смит за коучинг за живот академия. В много области на образованието имаме програми, специално пригодени за католическите възпитатели, както и за държавни, чартърни и независими ученици.

В Университета в Санта Клара ние сме задвижвани от мисия и ценности. В нашата работа ние сме вдъхновени от йезуитските традиции на:

Обучение на мъже и жени за другите Нашата цел не е просто да ви осигурим образование, но и да ви вдъхновим да използвате това образование в услуга на другите.

Култивиране на лидерството с цел Ние ще ви помогнем да развиете способността си за лидерство в която и да е област, която преследвате, но ръководството на йезуитите е съсредоточено върху това, да направите света по-добро място.

Интелектуална дълбочина и предизвикателство Ще ви предизвикаме интелектуално да изследвате нови идеи и гледни точки и да научите нови начини за гледане на света около вас.

"Cura Personalis" или "Обучение на цялото лице" Докато ви предизвикваме интелектуално, ние също така се съсредоточаваме върху образоването на целия човек, с индивидуализираното внимание към нуждите на учениците и оценяването на това, което всеки от нас носи на нашата работа.

Ние сме посветени на обслужването на расовата и етнически разнообразна зона на залива по начини, които са смислени и ефективни. Нашата Latino Counseling програма е уникална и дава възможност на студентите по консултиране по психология да придобият специализирани знания, за да обслужват по-добре различни общности. Също така, партньорството ни с Фондацията за испано образование и наличието на образователни курсове в нашия Източен Сан Хосе университет позволяват на учениците да научат за преподаването в контекста на няколко високоефективни чартърни училища, насочени към нуждите на една общност, която не винаги е добре обслужвана В образованието.

Ние сме развълнувани от работата, която нашите факултети и студенти правят тук в Училището по образование и консултиране психология. Вие се присъединявате към общност от учени, учители и съветници, чиято ангажираност към социална справедливост и положително въздействие може да се види в цялата им работа. В Университета Санта Клара ние Ви предлагаме възможност да проучите как психологията и образованието за консултиране могат да бъдат средство за подобряване на живота, организациите и общностите в широк кръг от контексти.

Каним ви да проучите нашите образователни програми и възможностите, с които разполагате тук в СКУ. Разкопайте на сайта; Да се ​​обаждате и да задавате въпроси; Посетете информационната сесия или посетете клас в сесия. Стига се присъединят към нас!

Мисия и визия

Ръководен от силната отдаденост на академичните постижения и обслужването на обществото, Училището по педагогика и психология в Университета Санта Клара обучава състрадателни, компетентни и етични професионалисти, ангажирани със смислен и подкрепящ ангажимент към различни хора, училища и общности.

Основни ценности

  1. Академични постижения чрез ангажирано обучение и обучение
    Ние вярваме, че напредването на знанието, теорията, изследванията и приложението се улеснява чрез активни и ангажирани практики за преподаване и учене, насочени към развитието на професионалната компетентност, съвестта и състраданието на учениците.

Образование на цялото лице (Cura Personalis)
Ние вярваме, че смисленото всеобхватно обучение се случва, когато обучението на учениците обхваща и интегрира както личното, така и професионалното развитие в служба на човечеството. Също така вярваме, че ученето е постоянно и продължава след дипломирането и след това. Този подход подкрепя открито и добре дошъл уважение към всички религиозни и философски традиции и произтича от вековната образователна мисия на иезуитите и католическата идентичност. Мултикултурализмът и социалната справедливост
Вярваме, че образованието е обогатено чрез оценяване на хора от всякакъв произход (напр. Пол, раса, етническа принадлежност, сексуална ориентация, националност, език, култура, религия, икономически статус, възраст, способности и т.н.). Освен това, ние се ангажираме да служим и да се застъпваме с недостатъчно представени, недосегани и лишени от свобода населения на местно и световно ниво. Иновационно обучение за съвест и състрадание
За да отговорим на нуждите на различните ученици и най-ефективно да достигнем до хората, училищата и общностите, ние се ангажираме с идеята, че образованието трябва да внедрява и да се придвижва извън стандартните практики, като използва най-съвременни технологии и педагогически подходи.


Местоположения

  • Santa Clara

    Santa Clara University School of Education and Counseling Psychology Guadalupe Hall 455 El Camino Real, 95050, Santa Clara

Въпроси