Keystone logo
© Carrianna Field
Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Sanroman Consultoria y Formacíon

Представление

Обучение в SANROMAN отне 25 години, за да се осигури стойност на лица и организации, чрез обучение. Ние предлагаме на глобални решения на предизвикателствата на нашите клиенти чрез услугите, които се занимават с иновации и качество.

Две функции ни определят като експерти в обучението: Нашият образователен модел и нашия бизнес модел, много фокусирани върху нуждите на клиентите.

Ние предлагаме класната стая проучвания, смесен или смесеното обучение и електронно обучение чрез уебинари, виртуален кампус, мобилното обучение и виртуални класове. С повече от 600 програми за обучение, 25,000 студенти годишно минават през нашите виртуални и физически класни стаи, разпределени в цялата страна и Латинска Америка. Около 20% от младите хора, че ние се присъединяват към пазара на труда, благодарение на на нашия преподаване модел и работата на нашата служба по заетостта.

Ние също така се развива консултантски услуги за публичния и частния сектор, както и специализирана в много области, сред които образование и заетост, социални изследвания, подобряване на организацията, нови технологии, информационни системи или системи за управление на качеството и околната среда ,

В SANROMAN ние сме ангажирани с подобряване на пригодността за заетост, умения и пригодността за заетост на лицата, търсещи работа, особено младите хора, които имат трудности с достъпа до първата си работа. Така през април 2012 г., в контекста на икономическата рецесия и трудови трудности, ние ставаме по разположение Агенция SANROMAN разрешено ниво както в класната стая и онлайн.

Това лице е създаден с цел да улесни начина, по търсене на работа, тъй като много потенциални кандидати. Сред нашите услуги като Агенция по заетостта, тези на оценката на професионалните профили и водещите кандидати в търсенето на работа чрез персонално обслужване.

Нашите международни проекти са разработени в различни страни от Латинска Америка, и имат хоризонтален подход, който включва три ключови области, за да помисли: стойността на предприемачеството, образованието и международното сътрудничество за развитие.

Нашата култура на човешките ресурси ...

Това е да се поеме ангажимент, че всички наши служители могат да растат и да се развиват в рамките на SANROMAN, придобиващи всеки ден нови опит и знания, повишаване на обучение и непрекъснато усъвършенстване.

Нашата Цикъл на човешките ресурси ...

Мощност лидерство като основа на нашата фирмена култура; лидерство на базата на пример, близостта и непрекъсната обратна връзка.

МИСИЯ

Ние генерираме услуги и обучение и консултиране на решения, за да отговори на реалните нужди на организации, клиенти и потребители.

VISION

Като водеща фирма на пазара, да бъде стратегически партньор на нашите клиенти организации в управлението на своя талант.

СТОЙНОСТИ

Нашата цел е, че служителите дял, разбере и да направи живеят стойностите на работното място. Стойностите са интегрирани в нашата околна среда и оборудване, чрез нашия кодекс на поведение, вътрешна комуникация и обучение / срещи.

Качество: ефикасност, ефективност и високи постижения в изпълнението и резултатите. Това е създаването на принос и стойност за вътрешни и външни клиенти. Иновации: Превръщане на идеи и знания на продукти, процеси и услуги или нови модели. Изследване и създаване на идеи за успех. Ангажимент: Отиди извън разпоредбите на вашите функции, непрекъснато подобряване и набира по-голяма способност да преминете на целите. Ентусиазъм: Направете вълнуващо всяка дейност, което правите, правете го със страст, за да бъдат по-продуктивни. Trust: В основата на отношенията между партньорите, двигателят, който постига целите си.

Местоположения

  • Madrid

    Calle Maldonado 56 , 28006, Madrid

    Въпроси