RUBIKA

RUBIKA

RUBIKA

Представление

Rubika е професионално училище в рамките на 5 години, което доставя 3 степени на ниво 1 (RNCP), специализирани в анимация, игри и промишлен дизайн.

От създаването си през 1987 г. от Камарата на търговията и промишлеността на Grand Ено, училището се отличава с въвеждането на новаторски и пионерски преподаване на базата на реализацията на проекти и работа в екип.

Това педагогика е позволено нашите 3 сектори (Supinfocom Rubika, Supinfogame Rubika и Rubika ОИС), за да се превърне в световен референтен обучението в Анимация индустрия, видео и дизайн чт

Обучението се състои в два етапа:

  • Програмата за бакалавър, посветена на придобиване на основни, разработване на творчески техники и майсторство на средства за проекти. Тези умения, свързани с работата в екип предоставят студенти привилегировано място в екипа на производството.
  • Експерти цикли, които обучават бъдещите експерти на една професия и ги гарантират необходимите умения в управлението на проекти. Това обучение поставя нашите ученици на най-високо управленско ниво.

Това е целта, за да направим нашите студенти уменията, които ще променят света на утрешния ден, които получаваме надолу, за да се отвори и да се обогати на училището днес!

Рубик

Местоположения

  • Valenciennes

    2 rue Peclet 59300 Valenciennes, , Valenciennes

Въпроси