Royal Roads University

Royal Roads University

Royal Roads University

Представление

За Кралските пътища

Ние учим, работим и живеем в традиционните земи на предците и семействата на Xwsepsum (Esquimalt) и Lekwungen (Songhees), които са живели тук от хиляди години. Тази земя е била част от тъканта на живота на местните общности много преди да бъде построен замъкът Хатли и ще принадлежи на бъдещето. С благодарност сега учим и работим тук, където миналото, настоящето и бъдещето на местни и неместни студенти, преподаватели и персонал се събират.

Разположен в едно от най-красивите национални исторически места в Канада, Royal Roads University има дълга история на високи постижения. През 2015 г. отпразнувахме 75 години лидерство и учене - 55 години като военен колеж и 20 години като публичен кандидатстващ за изследователски университет.

Ние разбираме нуждите и стремежите на нашите студенти и създадохме опции за предоставяне на образователно изживяване, което отговаря на вашия начин на живот. Нашият кохортен модел включва групова курсова работа, предоставяйки ресурс от съмишленици, с които да споделяте, предизвиквате и да растете по време на вашата програма. Дори след дипломирането си, тези групи продължават да подкрепят вашите стремежи, за да гарантираме, че променящият ви живот опит с нас е позволил не само професионална трансформация, но и лична.

Модел за обучение, преподаване и изследване (LTRM)

Моделът за обучение, преподаване и изследване (LTRM), актуализиран през 2019 г., е крайъгълният камък на успеха на Royal Roads University . Royal Roads University има за цел да осигури обучение, преподаване и изследвания, които помагат на хората да променят кариерата и живота си чрез решаване на проблеми и създаване на възможности в света. Както е посочено в нашия оригинален модел за учене и преподаване (LTM) през 2013 г., ние се фокусираме върху създаването на граждани на света, които са страстни, решителни и уверени учещи през целия живот, интегрирани в широка мрежа от обучаеми с еднакви мисли и които могат уверено да управляват и разрешаване на сложни проблеми от реалния живот.

Устойчиво бъдеще

В Royal Roads University разбираме, че е необходимо екологично лидерство и се гордеем, че нашите студенти, преподаватели и служители подкрепят тази посока. Изменението на климата е едно от най-критичните предизвикателства на нашето време и ние сме фокусирани върху инициативи, които подкрепят устойчивостта на кампуса. Устойчивостта на околната среда е не само неразривно свързана с нашия преподавателски и изследователски мандат, това е предизвикателство, което изисква онзи вид интердисциплинарно и съвместно решаване на проблеми, в което ние превъзхождаме.

Правене на промени

Правенето на промени е част от нашето ДНК. Ние въведохме модела на смесено обучение в Канада и създадохме нещо напълно различно в пейзажа след средното образование. Създадохме уникално учебно изживяване чрез дигитално предаване, което позволява на учениците да поддържат връзка с техните общности и го съчетахме с несравнима природна и историческа среда за изследване и изучаване във Виктория, Британска Колумбия Ролята на Royal Roads University като лидер за промяна и социални иновации е признат с обозначението си като Ashoka U Changemaker Campus.

Експертно лидерство

Нашите програми са създадени и ръководени от експерти в индустрията и инструктори с опит в реалния свят, чиито знания и методи на преподаване отразяват текущите изисквания на непрекъснато променящия се пейзаж на нашата глобална икономика.

Отлично обучение

Нашият иновативен модел на смесено обучение съчетава интензивно онлайн обучение с пребиваване в кампуса, като гарантира, че получавате личен достъп до водещи преподаватели и все още отговаряте на изискванията на вашата кариера и живот.

Образование в реалния свят

Ние предлагаме предизвикателства от реалния свят с фокус върху практическите резултати, които променят света. Това означава, че уменията, които научавате днес, могат незабавно да бъдат приложени на работното място утре.

Визия, цели и ценности

Нашата нова стратегическа визия празнува нашето минало и гледа напред 25 години, с цели и действия, създадени да гарантират, че продължаваме да предоставяме променящо живота образование - създавайки лидери, които променят света.

Нашата визия

Вдъхновявайки хората със смелостта да трансформират света.

Нашите цели

 • Всяка възраст, всеки етап, всяко място : Ние сме двигател за учене през целия живот за ученици, независимо къде се намират по света, тяхната кариера и живот.
 • Изследвайте, споделяйте, напредвайте : Ние подкрепяме интердисциплинарни изследвания, които разширяват границите, премахват бариерите и намират решения на днешните критични проблеми.
 • Поканете, излезте навън : Ние ангажираме общности на местно, национално и глобално ниво – облягайки се на партньорства, учейки се от другите и сърдечно посрещайки всички хора.
 • Жизнено и устойчиво : Ние подкрепяме устойчив кампус с водеща инфраструктура и онлайн платформи – такъв, който е най-доброто работно място в Канада и предприема действия за помирение, разнообразие, справедливост и приобщаване.

Нашите ценности

 • Грижа Разнообразна и подкрепяща общност за нашите студенти, преподаватели и служители.
 • Творчески иновации във всичко, което правим; ние непрекъснато търсим нови и по-добри начини да правим нещата.
 • Смели смели в нашите действия; ние приветстваме предизвикателствата и поемаме обмислени рискове.

Нашите ангажименти

 • Надградете нашите силни страни в приложното и професионалното програмиране, между- и трансдисциплинарността и иновативното предоставяне
 • Развийте нашата иновативна и предприемаческа култура и реагирайте бързо на промените на работното място и в обществото.
 • Подобряване на включването и ангажираността на хора с различен произход и идеи във всички аспекти на университетския живот.
 • Приложете препоръките на Комисията за истина и помирение и спазвайте Декларацията на ООН за правата на коренното население.
 • Напредък по отношение на устойчивостта във всички наши академични програми и операции, с фокус върху целите на ООН за устойчиво развитие.
 • Насърчаване на изследванията и образованието за справяне с климатичната криза, бързия напредък на технологиите и взаимосвързаните социални, икономически и политически предизвикателства.

Студентски живот

В Royal Roads University насърчаваме здравословен баланс между работа, учене и най-важното – забавление. Ние сме домакин на различни виртуални и лични дейности и събития, за да изградим общност, да ви свържем с други студенти от Royal Roads и да подобрим вашето студентско изживяване.

В съответствие с отговора на Royal Roads University срещу COVID-19, всички дейности в студентския живот, включително Центъра за отдих, събитията и доброволчеството, се преместиха онлайн. Присъединете се към нас, включете се и останете свързани, където и да сте!

Посетете Календара на студентските събития, за да разберете какви събития ще се случат скоро. Можете да добавяте събития към своя дигитален календар директно от публикацията за събитието, така че да не пропуснете.

Независимо дали учите от разстояние, в резиденция или в програма в кампуса, има възможности да се включите с други членове на общността Royal Roads. Присъединяването към клуб или дейност ще ви свърже с други студенти, преподаватели и персонал в Royal Roads. Не сте сигурни откъде да започнете? Участвайте в уебинар, станете доброволец с Campus Ambassadors или проекта за лидерство в обществените услуги или стартирайте свой собствен онлайн клуб!

Включете се!

 • Нов ученик ли си? LaunchPad: Ориентацията към RRU е за вас!
 • Разгледайте календара на студентските събития, за да разберете какво се случва
 • Намерете клубове и организации, които отговарят на вашите интереси - или създайте свой собствен клуб!
 • Станете доброволец като посланик на кампуса или в проекта за лидер на обществените услуги
 • Научете повече за Royal Roads Student Association (RRUSA) и как тя подкрепя академичния опит в RRU
 • Свържете се с нас във Facebook, Instagram и Twitter
 • Свържете се с представители на студентите в Управителния съвет и Академичния съвет

Смело различен

Повече от 25 години правим нещата по различен начин. От нашия опит в онлайн обучението до професори, които ви познават по име, това е образование като никое друго.

Характеристики на кампуса

 • Размер на кампуса:

  537

 • Открояваща се архитектура:

  Hatley Castle

 • Брой сгради:

  10

 • Настаняване:

  33

Приемане

В Royal Roads University разбираме стойността на уроците, научени извън традиционната класна стая, така че използваме холистичен подход, насочен към учениците, към процеса на приемане.

Гледаме ви и къде сте в живота, а не непременно само това, което може да се намери в препис. Искаме да ви настроим за успех, за да можете да получите това, от което се нуждаете от програмата си, докато се наслаждавате на академичното си пътуване. Научете повече за нашия процес на кандидатстване .

Намерете подходящата програма за вас

 • Свържете се със съветник за записване, за да проучите възможностите си
 • Изберете от нашите магистърски и бакалавърски програми
 • Глобалният център за обучение и език на RRU (GLLC) предлага английски като втори език (ESL) и академични Pathways за чуждестранни студенти
 • Възможностите за обучение без кредит могат да бъдат достъпни чрез продължаващи проучвания

Стипендии и финансиране

Финансова помощ и награди

Екипът на Financial Aid & Awards е тук, за да предостави информация и подкрепа за различни източници на финансиране и възможности за награждаване, като се започне с видеоклип, който представя изчерпателните подробности, които ще намерите на този уебсайт и в нашия блог.

Вижте обобщение на програмите за държавна помощ за засегнатите от кризата COVID-19.

Финансовото планиране е решаващ компонент на ранното образователно планиране. Моля, прегледайте възможностите за финансиране много преди вашата програма да започне, за да помогне за изграждането на разумен бюджет.

Кредити

Разгледайте различните видове заеми, които са налични, за да помогнете за финансирането на вашето обучение.

награди

Разгледайте разнообразие от конкурентно присъждани стипендии, награди и стипендии, достъпни от RRU и други финансиращи агенции.

Изследователски стипендии

RRU управлява администрацията на стипендии за избрани агенции за финансиране. Това са някои от по-значимите награди.

Друго финансиране

Открийте алтернативни възможности за финансиране като Highbred Points.

Препоръки на учениците

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Victoria

  2005 Sooke Rd, Victoria, BC V9B 5Y2, Canada, , Victoria

Въпроси