Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Rocky Mountain College

Представление

Rocky Mountain College е малка частна институция за либерални изкуства, фокусирана върху академичен успех и личностно израстване. Rocky Mountain College е най-старият колеж в Монтана, основан през 1878 г. Неговата история демонстрира ангажимент към високи постижения и откритост към всички гледни точки. Колежът намира сила, като се присъединява към традицията на либералните изкуства и наследството на практическото обучение за специфични кариери.

Кампусът на Rocky Mountain College заема приблизително 60 акра, подобни на парк, в жилищна част на Билингс. Вечнозелените дървета, храсти и трайни насаждения правят кампуса особено приветлив за нашите около 1000 записани студенти. Billings предлага всички предимства на живота в големия град с гостоприемството на малкия град Монтана.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Billings

    1511 Poly Drive Billings, , Billings

Въпроси