Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Rochester Institute of Technology (RIT)

Представление

Високо класиран от повечето високопоставени организации и с повече от 80 магистърски програми в високоплатени, търсени области и налични стипендии, асистенти и стипендии, ви каним да разгледате по-отблизо RIT .

Не се заблуждавайте от думата "технология" в името ни. В RIT ще откриете университет от художници и дизайнери от една страна и учени, инженери и бизнес лидери от друга – сблъсък между десния и левия мозък.

RIT се фокусира върху приложното обучение - "практически" подход, включващ директно прилагане на умения, теории и модели.

Ние предлагаме висока възвръщаемост на инвестициите (ROI) по отношение на начални заплати и печалби през целия живот, както и удовлетворение от работата и личен растеж.

Гъвкавите възможности за обучение включват онлайн програми и възможност за работа и обучение. Много от нашите дипломирани програми са съвместни и интердисциплинарни, което ви позволява да се възползвате и да се възползвате от силните страни на няколко от нашите колежи. Co-op (кооперативно обучение) е отличителен белег на RIT и завършилите студенти имат възможността по избор да прекарат един или повече семестъра, наети на платена позиция на пълен работен ден, свързана с тяхната академична програма. Обучението не се таксува, докато са в кооперация, и много студенти използват приходите от кооперацията, за да финансират образованието си.

Международни студенти: С един от най-големите списъци на сертифицирани от OPT магистърски програми от който и да е университет в САЩ, съчетани със силната ни репутация сред американските работодатели, RIT е един от най-успешните в назначаването на студенти в OPT.

Ние предлагаме дипломирани програми в следните области:

 • Изкуство, дизайн и архитектура
 • Бизнес и мениджмънт
 • Комуникации и цифрови медии
 • Компютърни и информационни науки
 • Техника и инженерни технологии
 • Изследвания на околната среда и устойчивост
 • Дизайн и разработка на игри
 • Здравни професии и медицински науки
 • Хуманитарни науки, социални науки и образование
 • Фотография, филми и анимация
 • Наука и математика
 • Недекларирано и индивидуално изследване

Повече предимства на RIT включват:

 • Несравнима подготовка за кариера и възможности за работа, включително световноизвестна кооперативна образователна програма, която ви позволява да придобиете ценен опит от потенциални работодатели и да се запознаете с тях и да печелите пари, без да плащате обучение. Международни студенти - RIT предлага 50+ програми за дипломиране, предназначени за STEM, от които можете да избирате, всички от които отговарят на условията за удължаване на OPT.
 • Отлична възвръщаемост на инвестицията – 94,3% от нашия най-скоро завършил клас са наети и средната начална заплата за този клас е $93 800.
 • Силна репутация и класации – класиран на 105-то място сред „Националните“ американски университети, 11-то място сред кооперативните или стажантски програми на най-добрите училища и 48-мо място сред „най-изгодните“ училища в най-новите класации на US News ; топ 50 на списание Money за добавяне на стойност; Morning Consult поставя RIT в челната трета на най-доверените американски университети.
 • Равна възможност за щедра финансова помощ - миналата година предоставихме $40 милиона помощ на 2800 американски и международни студенти
 • Възможности за подобряване на кариерата за научни изследвания с изобилие от финансиране и ресурси.
 • Безопасен кампус на идеално място точно извън процъфтяващ, достъпен, но не твърде голям град - общност, където расовото и мисловно многообразие се оценява и празнува.
 • Гъвкавост за работа и учене и 8000 работни места за студенти в кампуса всяка година.
 • Преподаватели, които обичат да ви преподават и наставляват, и малки класове, които улесняват персонализираното обучение.
 • Най-съвременни съоръжения в кампус, признат за иновации и устойчивост.
 • Разнообразна студентска популация - 2 600 международни студенти от 100 държави със съответни ресурси и подкрепа.
 • 140 000 възпитаници с добри връзки, които да ви помогнат да общувате.

Международни студенти: С един от най-големите списъци на сертифицирани от OPT магистърски програми от който и да е университет в САЩ, съчетани със силната ни репутация сред американските работодатели, RIT е един от най-успешните в назначаването на студенти в OPT.

ЕЛАТЕ, ПРОФЕСУВАЙТЕ С НАС {{Preferred}}!

youtube.gif

Статистика

 • Международни студенти:

  20%

 • 0
 • Съотношение студент към преподавател:

  13 до 1

Характеристики на кампуса

RIT разполага с добре оборудвани, най-съвременни съоръжения, които рядко се срещат в други кампуси. Разполагаме с инструментите, технологиите и специализираните пространства, които ще подобрят и подпомогнат вашето обучение. Изследвайте и се отличите в среда, богата на най-новото оборудване, софтуер, студия, лаборатории и удобства. Това е идеално място за правене, иновации и откриване. Princeton Review последователно класира RIT сред най-свързаните кампуси в страната. Независимо дали сте в класни стаи, лаборатории, общежития или обществени зони в кампуса, ние предоставяме безплатен, директен, високоскоростен компютърен достъп, който е трудно да се надмине.

RIT е много повече от своите висококачествени академични съоръжения; той предлага много гостоприемни пространства в кампуса. Ще намерите оживени места за социална и интелектуална дейност почти навсякъде, където погледнете. Физическата красота на кампуса идва от взаимодействието на природни и паркови условия с модерни сгради, архитектурни елементи и произведения на изкуството, изложени на видно място. Удобните пространства в кампуса предлагат места за почивка или работа по проекти и екипни задачи.

В допълнение, нашата общност от повече от 18 000 студенти, преподаватели и персонал е поела ангажимент да популяризира устойчивостта във всички области - в академични програми и изследователски инициативи, в нашите дейности в кампуса и потребителски практики и в усилията за насърчаване на социалната устойчивост в рамките на Семейство RIT. Като направим кампуса по-щадящ околната среда и като се включим и научим повече за устойчиви практики, можем да предприемем стъпки сега, за да гарантираме, че кампусът, районът на Рочестър и по-големият свят, в който живеем, ще бъдат по-чисти, по-здравословни и по-пригодни за живеене утре, отколкото са днес.

  Приемане

  За да имате право да кандидатствате за която и да е магистърска програма на RIT, трябва да притежавате (или очаквате) бакалавърска степен (или еквивалент) от акредитиран университет или колеж. Трудов опит не се изисква.

  Кандидатстването в RIT е бързо и лесно. Попълването на нашата онлайн кандидатура обикновено ще ви отнеме 15-20 минути и можете да започнете и да подадете онлайн кандидатурата си със или без необходимата такса за кандидатстване и подкрепящи документи. Кандидатстването за всички магистърски програми изисква подаване на онлайн заявление и следните подкрепящи документи: $65 такса за кандидатстване, лично извлечение, автобиография и преписи от бакалавърска степен.

  Повечето програми изискват препоръчителни писма. Допълнителните изисквания варират в зависимост от програмата и могат да включват образец за писане, портфолио или приемен изпит (GRE или GMAT).

  Когато кандидатствате, започвате със създаване на БЕЗПЛАТЕН портален акаунт. От вашия персонализиран портал за прием можете да стартирате и управлявате своята кандидатура. Порталът предоставя контролен списък, за да ви помогне да определите всички допълнителни материали, от които се нуждаете, за да попълните вашата кандидатура. Вашето заявление ще бъде изпратено за преглед на приемната комисия, след като всички необходими елементи бъдат изпратени.

  Визови изисквания

  Нашият екип е тук, за да ви помогне да разберете следващите стъпки за кандидатстване за вашата студентска виза. За да кандидатстват за студентска виза, разпоредбите на правителството на САЩ изискват международните студенти да докажат, че разполагат с достатъчно финансови ресурси, за да покрият разходите за обучение, такси, консумативи и разходи за живот за поне девет месеца редовно обучение.

  Международните студенти, които трябва да кандидатстват за студентска виза, трябва да представят на RIT оригинално банково извлечение, показващо наличната сума за тяхното образование.

  Стипендии и финансиране

  Всяка година RIT отпуска повече от 40 милиона долара стипендии и асистентски стажове на студенти. Наградите за стипендии варират от 10% - 40% от таксата за обучение. Наградите се основават на академичните постижения на кандидата. При отпускането на стипендии се вземат предвид много неща - оценките от бакалавърската степен, резултатите от тестовете за кандидатстване, както и вашите изследвания и трудов опит, всички те са от значение.

  Завършилите асистентски стажове се предлагат на завършили студенти на пълен работен ден, които да служат като преподавателски, изследователски или административни асистенти. Дипломираните асистенти получават заплати (определени от отдела, който назначава) в замяна на извършената работа. Много дипломирани асистенти също получават опрощаване на обучението (т.е. подкрепа за обучение) в допълнение към получаването на заплати за асистентски задължения.

  Завършилите студенти могат да получават както стипендии, така и асистенти. Тези възможности за финансиране са еднакви както за американски, така и за международни кандидати.

  Незадължителна Co-Op: кооперативното образование е платена работа с корпорации и организации в САЩ и в чужбина. Co-op позволява на студентите да прекарат един или повече семестъра на платена позиция на пълен работен ден, свързана с тяхната академична програма, преди да завършат. Много студенти използват кооперативните печалби, за да финансират образованието си. Студентите не плащат обучение и такси, докато са в кооперация.

  Работа и обучение: Завършилите студенти, които учат на пълен работен ден, могат да кандидатстват за работа на непълен работен ден в кампуса. RIT разполага с повече от 7000 работни места всяка година, а студентите обикновено работят 10 – 20 часа на седмица. Международните студенти, които учат с виза F-1 или J-1, могат да работят до 20 часа седмично в кампуса и 40 часа в периодите на почивка.

  Текущи крайни срокове за кандидатстване

  Повечето от нашите програми предлагат „текущ“ преглед на кандидатурите – няма конкретен срок за кандидатстване; заявленията ще се приемат и разглеждат през цялата година.

  Класации

  Американски новини и световен доклад

  • Класиран на 105-то място в категорията „Национални университети“ (2023 г.)
  • На 11-то място сред най-добрите училищни кооперативни или стажантски програми (2023 г.)
  • Класиран на 48-мо място сред „училища с най-добра стойност“ (2023 г.)
  • 41-во "най-иновативно училище"

  Princeton Review

  • В списъка за 2022 г. на The Best Value Colleges: 200 училища с изключителна възвръщаемост на инвестициите за вашата инвестиция в обучение
  • Включен в „Най-добрите 388 колежа“ за 2022 г.

  Списание Money - един от най-добрите му колежи (2023)

  Morning Consult - 37-ми най-доверен университет (2022)

  Times Висше образование

  • Заема 155 място сред американските колежи в класацията на The Wall Street Journal/Times Higher Education, поставяйки RIT сред 25 -те най -големи колежа и университети в страната.

  Програмата за студентски обмен и посетители

  RIT е класиран сред най-добрите американски училища за чуждестранни студенти, които да участват в следдипломна заетост както в STEM, така и в не-STEM области.

  Програмата за студенти и обмен на посетители обяви RIT за едно от 100-те най-добри училища в два списъка, свързани с факултативно практическо обучение преди и след дипломирането.

  Препоръки на учениците

  English Language Requirements

  Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

  Изисквания за прием по програмата

  Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

  Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

  Местоположения

  • Rochester

   Rochester Institute of Technology Office of Graduate Enrollment Bausch & Lomb Center 58 Lomb Memorial Drive

   Въпроси