Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Представление

Създадена през 2008 г., RIT Дубай е нестопанска глобална кампуса на уважавания рочестърски технологичен институт в Ню Йорк, един от водещите световно технологични университети с историческа история от 185 години.

RIT Dubai предлага висококвалифицирани бакалавърски и магистърски степени по бизнес и лидерство, инженеринг и изчисления. Учебната програма предоставя на студентите съответния трудов стаж чрез иновативна програма за сътрудничество, която помага на студентите да се откроят на днешния силно завършен пазар на труда.

RIT Dubai предлага американски степени, а всички програми на RIT са акредитирани от ОАЕ. Студентите от RIT Дубай също имат уникалната възможност да изберат да учат в чужбина в основния кампус в Ню Йорк или в един от другите му световни университети

Превъзходството в образованието е най-високият приоритет на RIT Дубай , с конкурентен и селективен процес на приемане, за да се осигури ангажираност и разнообразие на студентския орган. Факултетът се състои от изключителни професори от Съединените щати, Близкия изток и по целия свят.

RIT Dubai се намира в Dubai Silicon Oasis, технологичен парк с над 900 компании като SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu и Axiom.

Нашата визия

RIT Дубай ще води висше образование в подготовката на студентите за успешна кариера в глобалното общество.

Нашата мисия

Общността на RIT Dubai ангажира и мотивира учениците чрез стимулиращи и съвместни преживявания. Нашата мисия е да предоставяме технологично базирани образователни програми за личностно и професионално развитие. Ние стриктно се стремим към нови и нововъзникващи области на кариерата. Ние разработваме и предоставяме учебни програми и авансови стипендии, свързани с нововъзникващите технологии и социални условия. Нашата общност се ангажира с разнообразието и съсредоточеността върху учениците и се отличава с нашия новаторски дух и сътрудничество. Вътрешните и външните партньорства разширяват практическото обучение на нашите студенти. RIT Dubai се ангажира с взаимно обогатяване на отношенията с възпитаниците, правителството, бизнеса и световната общност. Преподаването, ученето, стипендиите, развитието на лидерството и успехите на учениците са нашите централни предприятия.

Стойности

Студентски центрове: Излагат се на поведение, изпълняват задълженията на дадена длъжност и / или вземат решения, които демонстрират и / или подкрепят значението на студентите като основен избирателен район на университета и / или допринасят пряко за успеха на студентите.

Професионално развитие и стипендия: предприема действия за непрекъснато усъвършенстване и / или подобряване на академичната или професионалната дисциплина; като отделен сътрудник; като член на екипа; и / или като организационен лидер.

Почтеност и етика: Има ли това, което е необходимо, за да се изпълнят ангажиментите, поети към отдела, колегията или отдела и към групите на избирателите. Изгражда лично доверие и взаимоотношения в и извън университета, като прави това, което той казва, че ще направи, когато бъде обещано.

Уважение, многообразие и плурализъм: Предоставя високо ниво на обслужване на колегите от общността на RIT Дубай. Лекува всеки човек с достойнство. Демонстрира включването, като включва разнообразни перспективи за планиране, провеждане и / или оценка на работата на организацията, отдела, колеж или отделение.

Иновации и гъвкавост: Предоставя и / или насърчава нови идеи, които биха могли да направят отдела, колежа или дивизия дори по-добра организация. Отваря се и се адаптира добре към промяната.

Работа в екип и сътрудничество: допринася за усилията на отдела, дивизията или колежа като екипен играч. Работи добре с други извън катедрата, за да постигне целите и задачите в различни области.

Акредитации

73539_rsz_201803203hux4guqsbiwzvcu_eqjr7_large.png
73535_73527_Ministrylogo.png

Местоположения

  • Dubai

    RIT Dubai PO Box 341055 Techno Point Building, 1st Floor Dubai Silicon Oasis, , Dubai

Въпроси