Keystone logo
Iceland School of Energy – Reykjavik University

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Iceland School of Energy – Reykjavik University

Представление

Обучение на едно поколение от експерти за един устойчив свят

Исландия училище на енергетиката впряга експертиза, придобит от разбиране и използване на геотермална енергия, водна и вятърна енергия, че правомощията на исландски Общността.

Мисията е да предложим високо качество на живот опит. Предлага възможности за проучване, проектиране и управление на системи за устойчива енергия, ние се стремим да произвеждаме специалисти в областта на световната общност.

Исландия Училище на енергетиката е част от и акредитиран от училище за наука и инженерство в Рейкявик университет в Исландия.

В един свят, се изправят пред нарастващи енергийни нужди, намаляващите запаси от изкопаеми горива и неотложна необходимост за справяне с емисиите на CO2, има ясен случай за далновидна обучение и образование.

Партньори

Исландия училище на енергетиката е в тясно сътрудничество с водещи в областта на енергията от възобновяеми източници, която обединява три важни организации като основни партньори:

Рейкявик Energy Исландия GeoSurvey Рейкявик университет

Акредитирани от училище по науки и инженерство в Рейкявик университет Исландия училище на енергетиката е част от и акредитирано от Школата по науки и инженерство в университета в Рейкявик в Исландия.

Рейкявик университет подчертава ръце на обучение, който подготвя студентите за предизвикателствата, пред които ще се срещнат след дипломирането. Това означава да се работи с други студенти, завършили действителни, реални задачи и проекти, често в сътрудничество с фирми и институции. Това е един от начините, по който студентите да се възползват от широка връзка на ЖП за индустрията. Занятията се съхраняват малки, за да се насърчи взаимодействието между ученици и учители.

Кратка история През април 2007 г., Рейкявик Energy, Рейкявик университет и Университета на Исландия подписаха споразумение за създаване на международен завършил програма за устойчиви енергийни изследвания, наречена Energy Graduate School на Рейкявик за устойчиви системи. учредителната клас REYST започва проучвания през август 2008 г. и е завършил своя първи клас 1 февруари, 2010.

Изисквания за прием Общ

Всички кандидати се изисква да са завършили, или да е в последната година от, бакалавърска степен да се прилага за нашите магистърски програми. За тези, които през последната година на обучение, успешно завършване на степента ще бъде условие за влизане.

програма специфична

Различните програми, предлагани от ISE имат малко по-различен набор от по-специфични изисквания.

MSc устойчива енергия MSc Устойчива енергия Инженеринг Лятно училище

Английски езикови изисквания

Кандидатите трябва да представят доказателство за владеене на английски език.

се изисква минимален TOEFL тест резултат на 550 (213 в теста за компютърно-базирани, 79 в теста на базата на интернет) IELTS резултат най-малко 6.0 (общо и академичната прието).

снемане Език изискване

Ние ще снемане на изискването за сертификат по английски език в следните обстоятелства:

първият език на жалбоподателя е английски Ако кандидатът е учил за висше образование и езикът на преподаване е английски (минимално изискване 3 години пълно работно време). Удостоверение от университета ще се изисква да потвърди това.

Местоположения

  • Reykjavík

    Reykjavik University Menntavegi 1 , 101 , Reykjavík

Въпроси