© Eva Dang
Results Driven Group

Results Driven Group

Results Driven Group

Представление

За нас

Компанията е основана от Крис Гудуин. Бизнес идеята дойде от разбирането на Крис както за частния, така и за публичния сектор и за нуждите на съществуващите му клиенти, което беше далеч по-широко от това, което можеше да осигури лично. Той не искаше да попада в капана на "опитвайки се да направи всичко", така че той се стараеше да формира съюзи с редица експерти в своите области. Името " Results Driven Group " бе избрано, защото отразява желанието и страстта му да получи резултати за клиентите си.

Мисията на Results Driven Group е бизнес и организационна трансформация, за да превърне компаниите в висококачествени.

Разбираме, че за да постигнете това, трябва да разгледате редица проблеми и бизнес проблеми. Ние всички признаваме, че са необходими различни интервенционни подходи за постигане на успех за нашите клиенти: консултиране, обучение, обучение и аутсорсинг. Това, което ни отличава от много от нашите конкуренти, е, че имаме експерти във всички ключови области, които обикновено предизвикват лидер и предлагат широк спектър от решения на тези предизвикателства. "Партньорите", които предоставят услуги за клиентите на групата, работят с различни организации, както в публичния, така и в частния сектор, от средни до големи организации.

Изберете ни

В RDT се специализираме в решения за разработване на персонализирани умения. С над 20-годишен опит в сферата на обучението и развитието, ние създадохме отлична репутация за доставка на високо персонализирано и гъвкаво обучение. Ние изградихме успеха си върху способността ни да слушаме, да предлагаме гъвкавост и да обръщаме внимание на детайлите в цялата услуга, която предлагаме на нашите клиенти.

Ние вярваме, че един успешен доставчик на услуги трябва да работи в едно текущо партньорство с клиента си и точно затова клиентите ни се връщат отново и отново. Опитни мениджъри на профили ще работят с вас, за да установят подходящия подход, който да отговори на вашите организационни и бизнес нужди.

Разполагаме с богата клиентска база, включваща много компании "сини чипове", които варират от големи корпорации до малки и средни предприятия, държавни органи и много други. Нашата гама от курсове се предлага в 200 различни сектора в цяла Великобритания.

Бяхме избрани от парламентарните проекти, за да участваме в документален филм, озаглавен "Най-добра практика в управлението на хора", заради работата, която понастоящем извършваме и свършихме с нашите клиенти:

Програми

Въпроси