Raffles Milan - International Fashion and Design School

Raffles Milan - International Fashion and Design School

Raffles Milan - International Fashion and Design School

Представление

Училището, което не беше там.

Това, което пазарът изискваше от толкова дълго време. Този, който разгражда стените между модата и дизайна, между учител и ученик, между миналото и бъдещето. Този, който мисли и говори на езика на 14-те страни, в които оперира. Тази, за да донесе най-добрите ученици, избра най-добрите майстори.

Училището, което сега е тук.

Това, в което те научават да се изправите пред предизвикателства, за които никой още не е мислил. Онзи, в който се изпробвате до вашите граници и се научите да играете на вашата страна на играта ... със смисъл на границите. Това, в което говорят вашия език ... и още един! Това, от което никога няма да напуснете.

Томбола Milano Istituto Moda e Design

Нова школа за мода и дизайн в Милано? Да, и името му е Raffles Milano Istituto Moda e Design . Училище с нетрадиционен дух и метод. Училище, предназначено за ученици, които възнамеряват да гледат бъдещето право в очите. И най-вече училище, което събра един страхотен екип от преподаватели, в много случаи водещи имена на международната сцена и стил на дизайна.

В началните блокове има нашите тригодишни курсове по продуктов дизайн, визуален дизайн и моден дизайн на италиански и английски език, както и поредица от магистри, които да учите от лидерите.

Силата на мрежата без граници

RM Milano идва за укрепване на съществуващата международна мрежа на Raffles Group, създадена преди повече от 25 години в Сингапур и сега енергично разширяваща се с 26 колежа в 14 страни.

Решението да се включи името "Милано" отразява нашата стремеж към върхови постижения и нашият дълбок афинитет към град, отдавна признат за световна столица на дизайнерската култура.

Училище, което дава много повече

Използваният от Raffles Milano образователен метод се вдъхновява от практиката на ренесансовия семинар и има за цел реална работа по реални проекти за истински клиенти.

От първия ден лекторите и студентите са въвлечени в отношения без отделящи се стени.

Диалог между лектор и студент, постоянно търсене на нови пътища и сигурни основи за един процес на индивидуално и групово израстване, който обучава учениците за утрешния ден, като ги подготвя да го изпитат като естествена еволюция на днешния ден. Учениците се научават да се съобразяват с мечтите и стремежите на бъдещето.

Училище, което вече е работа

Рафълс Милано е училището, което не беше там, но компаниите настояват толкова дълго време, също толкова силни в областта на практиката, колкото и в областта на теорията.

Всички наши проекти имат цел, контекст, запас от ресурси, предишен опит, поредица от причини, поради които се случват, и, разбира се, поредица от стени за пробив. Това е, което нашите ученици вдишват с всяка своя стъпка.

Основополагащият камък на нашите дидактически пътеки е работещият свят. В нашите тригодишни курсове студентите се учат, като постигат най-близката връзка между теорията и практиката, между идеята и изпълнението. В курсовете на нашите магистри студентите се срещат директно с водещите имена на пазара в лекционната зала и имат възможност да работят заедно с тях.

Местоположения

  • Milan

    Via Felice Casati, 16, 20124, Milan

Въпроси