Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Queensland University of Technology

Представление

QUT е млад университет с глобална перспектива. Ние сме амбициозни и готови да поемем нови предизвикателства с насоченост към бъдещето. Ние се стремим да свържем нашите студенти с реалния свят чрез практическо обучение, което подготвя нашите възпитаници за кариерите на утрешния ден и бъдещето.

Обучението в QUT ви предлага образование от световна класа в сърцето на Бризбейн, приветлив, модерен и мултикултурен град. Бризбейн е третият по големина град в Австралия и известен със своите оживени градски райони, начин на живот на открито, дружелюбни местни жители и природни забележителности. Сповече от 50000студенти, включително международни студенти от повече от 119страни ,ще се почувствате като у дома си.

Опциите за бакалавърско и следдипломно обучение на QUT включват:

Какво прави QUT университетът за реалния свят?

Курсове в реалния свят

Нашите курсове ви подготвят да завършите в реалния свят, готови с уменията, от които се нуждаете, за да намерите кариера в Австралия и в чужбина. Можетеда избирате от повече от 100 реални курса и да превърнете страстта си в възнаграждаваща кариера.

Индустриални връзки

Ние вярваме в създаването на възможности за връзка между нашите студенти и работодатели в индустрията чрез интегрирани стажове, стажове и проекти за сътрудничество в реалния свят. Нашият академичен състав се консултира в индустрията и работи по индустриални проекти, които често включват студенти.

Иновации и предприемачество

Уменията, от които се нуждаете, за да мислите креативно с фокус върху бъдещето, са вградени в нашите практики за преподаване.Предлагат се специални пространства, които помагат на нашите предприемачи да намерят ресурсите, връзките, треньорите или наставниците, необходими за тяхното предприемаческо пътуване.

Абсолвенти за бъдещето

Диплома от QUT ви прави неудържима сила, готова да изграждате, създавате и да се свързвате в бъдещето на утрешния ден.

устойчивост

Нашата визия е нисковъглеродно бъдеще. Ние се стремим да се справим с глобалните предизвикателства и да постигнем устойчивост чрез изследвания, преподаване, операции в кампуса и стратегически партньорства. Устойчивостта е включена в нашата учебна програма в набор от курсове, включително наука, инженерство, мода, архитектура, бизнес, право и градско развитие.

Трансдисциплинарни и трансформиращи изследвания

Справетесе с някои от най-големите въпроси, пред които е изправена планетата, като проведете трансдисциплинарни изследвания , свързани с нашите общности и света. QUT предлага най -добра практика и трансформираща учебна среда, която позволява на студентите да усъвършенстват своите изследователски умения, да ги преведат в по-широка работна среда и да се ангажират с индустрията и иновациите, за да постигнат въздействие в реалния свят.

Характеристики на кампуса

Местоположение

Обучението в QUT ви предлага образование от световна класа в сърцето на Бризбейн, приветлив, модерен и мултикултурен град. Бризбейн е третият по големина град в Австралия и известен със своите оживени градски райони, начин на живот на открито, дружелюбни местни жители и природни забележителности. Сповече от 50000студенти, включително международни студенти от повече от 119страни ,ще се почувствате като у дома си.

QUT има два оживени кампуса в центъра на града: Gardens Point и Kelvin Grove. Ще бъдете близо до всички събития с културни и търговски центрове на пешеходно разстояние от всеки. Можете да пътувате между всеки кампус с лекота с нашия безплатен автобус , който се движи на всеки 15 минути. И двата кампуса предлагат места за представления и изкуства, фитнес и медицински съоръжения, магазини и заведения за хранене. Нашият кампус Gardens Point граничи с ботаническите градини в Бризбейн - откъдето идва и името .

Невероятни съоръжения

Ще имате достъп до високотехнологично обучение и пространства за съвместно обучение , включително семинари и симулационни центрове. Нашият образователен район предлага места за обучение, учебни капсули и обществени зони, преплетени с природа и технологии. Това пространство е домът на Sphere - цифров LED глобус, окачен на два етажа с променящо се меню от визуално съдържание. Научно -инженерният център е известен с The Cube, едно от най-големите и най-модерните интерактивни учебни и дигитални пространства в света.

Интересувате ли се от финансови данни в реално време? Нашата лаборатория Bloomberg поикономика и финанси ви дава точно това, като ви позволява да извършвате финансов анализ с действителни данни в реално време. Като студент по здравеопазванеможете да работите с реални пациенти под наблюдението на опитни здравни специалисти в нашите здравни клиники и симулационни пространства в кампуса.

  Стипендии и финансиране

  Акредитации

  Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

  Местоположения

  Местоположения
  • Brisbane

   George Street,2, 4000, Brisbane

   • facebook
   • twitter
   • youtube
   • linkedin
   • instagram
  • Kelvin Grove

   Kelvin Grove, Австралия

   Въпроси