Keystone logo
University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Представление

Визия

Ние се стремим да бъдем световна класа, иновативна, студент-фокусирана, и изследвания-интензивно изучаване на общността, която напредва бизнеса, правителствата и обществата.

Мисия

Ние подготвяме физически лица да се отличат в кариерата си, да се включат в техните общности, и посрещане на предизвикателствата на глобалния бизнес свят чрез нашата иновативна, основана на изследвания на образованието и на терен.

Международна акредитация Business School

AACSB акредитация

The Paul College притежава обособен честта да бъде акредитирана от AACSB International (Асоциацията за Advance Collegiate училища на Business), премиер акредитиращ агенция за бизнес училища, в световен мащаб. AACSB акредитирани училища потвърждават своя ангажимент за качество и непрекъснато усъвършенстване чрез стриктни и изчерпателни партньорска проверка. международен мащаб са постигнати или преизпълнени строги стандарти AACSB само 560 училища, които се възлагат тази елитна акредитация.

AACSB International акредитация уверява заинтересовани лица, че бизнес училища:

  • Управление на ресурсите за постигане на една жизнена и съответната мисия.
  • Advance бизнес и знания за управление чрез факултет стипендия.
  • Осигуряване на високо калибър преподаване на качеството и текущата програма.
  • Развивайте значимо взаимодействие между студенти и квалифициран преподавател.
  • Изработване на завършилите, които са постигнали определени учебни цели.

ACPHA акредитация

Хотелиерски мениджмънт в университета в Ню Хемпшир също е акредитирана от ACPHA (Комисия по акредитация за програми в Hospitality администрация). акредитация ACPHA има две основни цели: да се гарантира качеството на програмата и да съдействат за подобряване на институцията или програмата.

NEASC акредитация

Всички програми Ох също са акредитирани от NEASC, The New England Асоциацията на училищата и колежите. NEASC, на нацията най-старата регионална агенция accreditating, обслужва над 2000 обществени и частни институции в Кънектикът, Мейн, Масачузетс, Ню Хемпшир, Роуд Айлънд и Вермонт, както и американските международни училища в повече от 60 държави.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Durham

    10 Garrison Avenue University of New Hampshire , 03824, Durham

Въпроси