Pasco Hernando State College

Pasco Hernando State College

Pasco Hernando State College

Представление

Държавният колеж Паско-Ернандо съчетава високотехнологични образователни съоръжения и модерни програми с фокус върху преподаването за успех на учениците.

С шест удобни местоположения студентите могат да очакват персонализирано внимание, малки размери на класове, високо квалифицирани преподаватели и такси за обучение и такси, които са сред най-достъпните в щата Флорида.

Нашата програма за сътрудник в областта на изкуствата (AA) осигурява солидна основа в изкуствата и науките. Успешното завършване на степента AA на PHSC гарантира безпроблемен трансфер в един от държавните университети или държавните колежи на Флорида на младши ниво.

PHSC осигурява обучение за над 30 търсени кариери в бизнеса, здравеопазването, индустрията и технологиите и обществените услуги чрез нова бакалавърска степен, асоциирана научна степен и сертификационни програми.

В PHSC предлагаме образователни възможности за ученици от всички възрасти и способности. Нашата политика „Отворени врати“ приветства всички завършили гимназия и получатели на GED. И ние имаме пет близки места, за да ви обслужваме в Бруксвил, Дейд Сити, Ню Порт Ричи, Спринг Хил и Уесли Чапъл.

Местоположения

Местоположения
  • New Port Richey

    Ridge Road,10230, 34654, New Port Richey

    Въпроси