Opole University

Opole University

Opole University

Представление

относно

Добре дошли в Университета в Ополе - един от 19 държавни университета в Полша. Макар че изглежда е сравнително млад университет - създаден през 1994 г. - той има дълга академична традиция, тъй като е създаден в резултат на присъединяването си към една от най-добрите полски педагогически академии - Висшият педагогически колеж в Ополе и Ополе на Католическия университет в Люблин.

Днес нашият университет се състои от осем факултета и няколко други звена, които заедно образуват динамичен, модерен и ангажиран с най-високи стандарти за преподаване на академични институции.

Университетът в Ополе непрекъснато разширява образователното си предложение и развива сътрудничество с академични и бизнес партньори както в Полша, така и в чужбина. Нашите студенти могат да участват в курсове и обмен в рамките на програма "Еразъм" или "Европейска магистърска програма". Те могат да получат различни стипендии и стипендии и да развият своите интереси и страсти, като участват в широк спектър от дейности в областта на науката, спорта и културата.

Благодарение на широк спектър от специалности и специалности можете лесно да намерите програма, която ще отговаря на вашите интереси и ще ви предостави знанията и уменията, необходими за вашата бъдеща кариера и живот.

Училището по полски език и култура за чужденци във Филологическия факултет на Университета в Ополе предлага курсове по полски език за чужденци и подготвя нашите студенти за изпитите по европейските стандарти на всички нива - сертификат от Бюрото за академично признаване и международна размяна признаване на знанията на полски като чужд език.

Местоположения

  • Opole

    pl. Kopernika 11a, 45-040, 45-040, Opole

Въпроси