© Eli Haney, Northwest University photographer
Old Dominion University

Old Dominion University

Old Dominion University

Представление

Въведение

Предоставяйки вълнуващи възможности за обучение и знанията и опита на отличените с отличия преподаватели от световна класа, онлайн Old Dominion University са идеални, за да отговорят на нуждите на днешните студенти.

Качествено образование

Old Dominion University, разположен в крайбрежния град Норфолк, е предприемачески ориентиран докторски изследователски университет на Вирджиния с повече от 24 000 студенти, строги учени, енергична жилищна общност и инициативи, които допринасят 2,6 милиарда долара годишно за икономиката на Вирджиния. С исторически корени, започнали преди близо 100 години, ODU сега е един от малкото публични университети с отличие на Фондация Карнеги „Докторски университети: Висша изследователска дейност“. Нашите преподаватели създават знания, както и ги споделят. Свидетелство за качеството на програмите си, Old Dominion University е акредитирана от Комисията по колежите на Южната асоциация на колежите и училищата за присъждане на бакалавърска, магистърска, образователна и докторска степен. В допълнение, множество програми за обучение в университета са индивидуално акредитирани от специализирани агенции, признати от Съвета по акредитация на висшето образование.

Удобни курсове Предлагайки синхронни и асинхронни онлайн курсове, ODU дава възможност на студентите да продължат образованието си и все пак да отговарят на изискванията на семейството и работата. Научете повече за нашата онлайн среда за обучение тук .

Услугите за поддръжка Old Dominion University предоставят същата академична подкрепа и ресурси за онлайн студенти, както и за студентите в кампуса. Разгледайте нашите онлайн академични ресурси тук . Техническата поддръжка е достъпна през целия ден и през цялата нощ, всеки ден от годината.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Norfolk

    Old Dominion University, Office of Distance Learning, Gornto Hall #401, VA 23529, Norfolk

Въпроси