Keystone logo
OBS Business School

OBS Business School

OBS Business School

Статистика

OBS в цифри

OBS Business School е първото 100% онлайн бизнес училище в Испания. От 2006 г., годината, в която е основана, училището е обучило повече от 20 000 мениджъри и професионалисти. С повече от 250 активни учители в 25 различни страни, OBS е лидер в иновативните програми, които предвиждат промени в бизнес средата. В допълнение, училището предлага двойна степен, заедно с Университета в Барселона, основният публичен университет в Испания с повече от 560 години история.

Нашите студенти са съставени от хора от 45 различни националности и 5 различни континента, от които 55% са мъже и 45% жени. Трябва да се отбележи, че 95% от нашите студенти имат висше образование, а 32% имат MBA или магистърска степен. И накрая, 100% съдържат професионален опит, а 77% са изпълнителни директори или мениджъри.

Един от най -големите приноси на OBS Business School е разработването на гъвкава методология, която позволява на учениците да съвместяват семейния, професионалния и академичния живот. Благодарение на тази методология, през последната година сме обучили повече от 2900 професионалисти, а показателите за проследяване и завършване на обучение в OBS регистрират средно 91%. По тази причина сме много горди да кажем, че 9 от 10 студенти ни препоръчват.

Накратко, OBS покрива необходимостта от качествено непрекъснато обучение без физически бариери, което дава възможност да се съчетае професионалното развитие, изисквано от пазарите днес, с нашия професионален живот.

  Класации

  В категорията програми иберо-американската класация за онлайн обучение на испански език избра 6 OBS като най-добрите онлайн програми в своите категории. Това е глобален MBA (Най -добър онлайн MBA), магистър по маркетингов мениджмънт и търговски мениджмънт (най -добър магистър по мениджмънт на онлайн маркетинг), магистър по мениджмънт на човешките ресурси (най -добър магистър по онлайн управление на човешки ресурси), магистър по управление на проекти (най -добър магистър по Управление на проекти онлайн), магистър по управление и логистика на веригата за доставки (най -добър магистър по управление на веригата на доставки онлайн) и магистър по финансов мениджмънт (най -добър магистър по финансово управление онлайн).

  Но това не е всичко и това е, че OBS Business School е призната за второто най -добро бизнес училище от „Класирането на онлайн висшите учебни заведения“, проведено от консултантската фирма Hamilton Global Intelligence .

  В допълнение, магистър по дигитална трансформация и развитие на бизнеса и магистър по иновации и предприемачество са считани за двама от най-добрите в света в своите области на знание от класацията за най-добри магистри в света за 2015-2016 г. на Eduniversal.

  Местоположения

  • Barcelona

   Avinguda Josep Tarradellas i Joan 171-175, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 08901, Barcelona

   • Bogotá

    Calle 76,No. 11-35 Piso 6, , Bogotá

    • Lima

     Edificio Prisma Tower Av. Juan de Aliaga N° 425, piso 7 oficina 704 Magdalena del Mar, , Lima

     Въпроси