NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

NYIT- Abu Dhabi

Представление

Първият американски университета, създаден в Обединените арабски емирства "столицата, NYIT-Абу Даби е оживен член на общността на световните университети NYIT му. Ние предлагаме-далновиден, за кариера ориентирани бакалавърски и магистърски специалности провеждат на английски език от международни преподаватели, които са експерти в своите области.

Степени предлагани включват:

Бизнес администрация - Управление, BS Информация, Network, и компютърна сигурност, MS Учебни технологии, педагози, MS Интериорен дизайн, BFA Management, MBA Машиностроене, BS

Чрез нашата учат в чужбина, Gateway към програми в Ню Йорк, студенти в Абу Даби имат възможност и гъвкавост, за да разширят своите хоризонти чрез международно проучване, без прекъсване в техния академичен напредък или в високия стандарт на тяхното образование.

Кампусът се намира в Центъра за върхови постижения за Приложни изследвания и обучение (CERT) технологичен парк, в непосредствена близост до висше колегиуми на Абу Даби Мъжка колеж по технологии.

Обучение и Такси

такси за нанасяне: AED 370

Бакалавърска степен на кредит: AED 1950

Магистърска степен по кредити: AED 2680

Стипендии на разположение!

Акредитация

Всички академични програми предлагани в NYIT-Абу Даби са получили първоначална акредитация от Комисията за Академик акредитация (CAA), ОАЕ Министерството на висшето образование и научните изследвания (MOHESR).

В допълнение, програми NYIT е в интериорния дизайн (BFA) и бизнес администрация (BS и MBA) впоследствие са получили пълна акредитация ГВА. Програмите за Бизнес Администрация също са акредитирани от AACSB International, Асоциацията на Advance Collegiate училища на бизнес.

В САЩ, NYIT е акредитиран от Комисията за висшето образование на членки асоциация Близкия на колежите и училищата.

Информация за кариерата на услугите от първия ден

професия-готов образование NYIT се допълва от многобройните възможности, предлагани от Службата на кариерата услуги с възможности, които винаги ще бъдат достъпни за вас като възпитаник NYIT.

Местоположения

  • Abu Dhabi

    NYIT-Abu Dhabi CERT Technology Park P.O. Box 5464 Al Muroor Road, , Abu Dhabi

Въпроси