© Nyenrode Business University
Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Nyenrode Business University

Представление

Nyenrode Business University, единственият частен изследователски (ниво) университет в Холандия, е основан през 1946 г. от видни бизнес лидери на международни корпорации като Philips, AkZo Nobel и Unilever. Със своите основни ценности на лидерство, предприемачество и управление, Nyenrode развива лидери със знанията и необходимия набор от умения, за да успеят в утрешния международен бизнес свят. Nyenrode предлага интензивно академично образование, както и краткосрочни и дългосрочни програми в областта на бизнеса, управлението, счетоводството, контрола и данъчното право в два кампуса, Амстердам и Брокелен.

Строи мостове от 1946 г

В Холандия разбираме важността на мостовете. Те ни свързват и обединяват и правят бизнеса и търговията възможни. Хилядите мостове, пресичащи холандски води, са построени от решителни предприемачи и прогресивни предшественици. Отговорни лидери, които знаеха как да изградят устойчиво бъдеще.

В Nyenrode Business Universiteit ние обучаваме предприемчиви строители на мостове повече от 70 години.

 • Хора, които се осмеляват да растат.
 • Хората, които разбират, че теорията и практиката вървят ръка за ръка.
 • Хора, които се свързват.

Вярваме, че една здрава основа може да издигне всеки до големи висоти. Тази фондация може да се намери в Nyenrode, както в Амстердам, така и в Breukelen. Ние комбинираме академична теория, практическо значение и личностно развитие, за да можете да работите върху изграждането на успешна кариера.

Независимо дали търсите личен или професионален растеж или следваща стъпка, знанията на поколения строители на мостове могат да ви помогнат във всички посоки. Ние сме там един за друг и считаме за наш дълг да обучим нашите ученици и участници да бъдат разумни и внимателни лидери.

Нашите стълбове

 • Свързан за цял живот
 • Място, където световете се събират
 • Личностно развитие за отговорни лидери

Амстердам

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam се намира в историческия блок „De Vijf Keizers“ (Петте императора) на Keizersgracht в сърцето на града. Това уникално местоположение насърчава връзката между бизнеса и академичните среди; допринасяйки за нашите национални и международни амбиции.

Брокелен

Nyenrode Business Universiteit Breukelen е разположен в историческо имение, което се гордее със замък от 13-ти век, където ние подчертаваме стойността на съвместния живот, съвместната работа и работата в мрежа за развитието на отговорни лидери.

Ден Хааг

Nyenrode SPO се намира на 24-ия етаж на Световния търговски център в Хага. SPO е обучителят на пенсионния сектор и е част от Nyenrode Business University от септември 2022 г. Нашият офис се намира в сърцето на определящата политика Холандия, близо до различни министерства, организации на работодатели и служители.

образование

Ние предлагаме интензивни академични курсове, както и съкратени по-продължителни програми в областта на бизнеса, управлението, счетоводството, контрола и фискалното право. Това са и областите, в които провеждаме академични изследвания.

Местоположения

 • Amsterdam

  Keizersgracht 285, , Amsterdam

 • Breukelen

  Straatweg 25, 3621, Breukelen

  Въпроси