The NUCB Business School

The NUCB Business School

The NUCB Business School

Представление

Търговски университет в Нагоя

История на The NUCB Business School

Юкий Куримото е първият японски човек, завършил Факултета по изкуствата на Университета в Алберта през 1930 г. При завръщането си в Япония той признава, че образованието е било най-вече достъпно за елита и затова той се борил да го предостави на разочарованите японски младежта на деня. През 1935 г. той започва професионален институт, наречен "Нагоя железопътно училище", който по-късно е последвал от гимназия и колежа.

Визионер, който винаги е бил визионер, Ючичи Куримото е осъзнал, че следвоенният икономически бум и бум в Япония ще създадат силно търсене на институция, посветена на бизнес обучението. Така през 1953 г. Нагояския университет по търговия

Акредитация: NUCB получи две от основните акредитации, AACSB

NUCB Business School гордо обявява, че това е първата програма на МВА в Япония, която има двойна акредитация както от AACSB International, така и от Асоциацията на MBA. Тези отличителни белези на отличия, присъдени от AACSB и AMBA циментират NUCB стратегическата инициатива да бъде най-доброто от най-добрите сред бизнес училища в Япония и Азия. В тази епоха на глобализация международното признание от такива престижни акредитиращи органи, като AACSB и AMBA, означава непрекъснат ангажимент за поддържане на качеството и запазване на най-високите световни стандарти.

Университет по търговия и бизнес The NUCB Business School са напълно упълномощени от японското министерство на образованието, културата, спорта, науката и технологиите.

NUCB и AACSB International

AACSB International - Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business е професионална асоциация за университетско и университетско управленско образование и водеща агенция по акредитация за бакалавърска, магистърска и докторска степен по бизнес администрация и счетоводство.

През 2002 г. Университет по търговия и бизнес в Нагоя

NUCB Business School и AMBA

The NUCB Business School е първото и единствено бизнес училище в Япония, акредитирано от Асоциацията на MBA. AMBA акредитация се прилага само за The NUCB Business School на MBA и EMBA програми в японски; като има предвид, че AACSB International одобрява както бакалавърските, така и дипломираните програми.

NUCB Business School и Eduniversal

Eduniversal се отличава с класацията, гласувана от деканите от университетите и училищата в списъка с 1000 души. NUCB е избрана за една от най-добрите международно известни бизнес училища от Научния комитет на Eduniversal.

Класации

В класацията на QS Global MBA 2021 NUCB BS е №1 редовна MBA програма в Япония и №17 в Азия.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

  • Nagoya

    The NUCB Business School Global Leader Program Admissions Office 1-3-1 Naka-ku Nishiki Nagoya, Aichi, Japan

Програми

Въпроси