Keystone logo
© BIMM University
Notting Hill College

Notting Hill College

Notting Hill College

Представление

Водещ доставчик на възможности за разнообразно обучение

Notting Hill College е динамична британска институция, специализирана в по-нататъшно образование и професионално обучение. Колежът е създаден през 2004 г. и от тази дата непрекъснато се разширява по различни начини; учебна програма и програмиране, академично партньорство и изграждане на мрежи. Тази усърдна работа ни направи водещ доставчик, представящ разнообразни учебни услуги.

Благодарение на нашите строги актуализации и иновации; NHC привлече амбициозни студенти, които да се присъединят към програмите си и процъфтява в общността на преподаването и обучението. Нашият подход, основаващ се на качеството, ни даде глобална перспектива и постави NHC в челните редици на пазара за професионално обучение.

През годините NHC са развили програми за професионално обучение, които водят директно до професионалния пазар на труда. Това означава, че Колежът предлага само онези програми, които са напълно приети от образователния сектор във Великобритания и в чужбина, както и от бизнеса и индустрията.

Всички програми за проучване понастоящем се намират в квалификационната кредитна рамка. Колежът предлага курсове по:

  • Студентите и професионалистите, които искат да работят или учат в Обединеното кралство или в която и да е друга англоговоряща страна, трябва да преминат изпити по английски език. Нашите внимателни преподаватели предлагат един на един английски уроци и подготвителни курсове за UK Masters, преподавани от нашата английска езикова гимназия.
  • За квалификациите в бизнес сектора, Notting Hill College предлага богат избор от акредитирани курсове за управление на ATHE.
  • За тези, които желаят да разширят своите преподавателски умения и да наемат способности или дори да предприемат първите си стъпки, за да станат учители, предлагаме курсове TEFL и TESOL, които да ви помогнат да станете учител.

Notting Hill College кампус на Notting Hill College е акредитиран от Акредитационната служба за международни колежи (ASIC), която е независим орган, предоставящ акредитационни услуги за независими, допълнителни и висши учебни заведения. ASIC акредитацията помага на учениците и родителите да направят по-информиран избор и също така ще помогнат на училище, колеж, университет, доставчик на обучение или доставчик на дистанционно обучение да демонстрират пред международния студентски орган, че те са висококачествена институция.

Придобиването на акредитацията ASIC - което е одобрено и разрешено от UKBA (Обединеното кралство за гранична агенция) да действа като организация за акредитация на международни колегии - бе постигнато чрез приемане на поредица от качествени проверки

Нашата институция работи в четири основни области, които са: Обучение на учители, Бизнес обучение, Здраве

Всички училища в NHC се ангажират с отлично образование и качествено обучение. Чрез практическото си обучение, насочено към кариера, ние помагаме на нашите ученици да достигнат пълния си потенциал. Нашият опит в предоставянето на професионални и академични курсове по широк кръг от дисциплини помогна на нашите ученици да постигнат целите си и да имат успешно бъдеще.

За да гарантираме глобалния обхват на Notting Hill College , създадохме редица регионални

Местоположения

  • Manchester

    Peter House, 9th Floor, Oxford Street, M1 5AN, Manchester

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси