Northeastern University London

Northeastern University London

Northeastern University London

Представление

Защо да учите в Northeastern University London ?

Northeastern University London предлага жизнена, колегиална общност, предоставяща широки и академично строги програми за дипломи, предназначени да предоставят на завършилите комбинация от умения и знания, които са все по-желани от организации, работодатели и общество.

Като част от глобалната кампусна мрежа на Northeastern University, всички студенти имат достъп до огромната онлайн библиотека на Northeastern. Бакалавърските студенти имат опцията да прекарат семестър в чужбина, учейки в един от американските кампуси на Североизточния университет, докато възпитаниците на NU London се възползват от щедри стипендии за възпитаници, за да учат за магистърска степен в един от северноамериканските кампуси на Североизточния университет.

Бакалавърски степени

Студентите се радват на изключително ниво на гъвкавост при избора на предмети и курсове, за да създадат програма за обучение по поръчка за тяхната степен, която е съобразена с техните академични интереси и бъдещите им стремежи. Те могат да изберат да се съсредоточат върху една академична дисциплина за своята степен или да комбинират основния предмет на обучение с един или набор от допълнителни предмети и интердисциплинарни теми.

Предметите и тематичните Pathways включват:

 • История на изкуството (само по избор)
 • Бизнес
 • Информатика
 • Творческо писане (само по избор)
 • Данни за науката
 • Етика на изкуствения интелект
 • икономика
 • Английски
 • история
 • закон
 • Философия
 • Политика и международни отношения
 • психология
 • Социология (само по избор)
 • STEM (само по избор)
 • Устойчивост (само по избор)

Магистърски степени

Следдипломните програми на университета са авангардни курсове, изследващи пресечната точка на хуманитарните науки и науката. Обучението в Northeastern Univeristy London е обогатяващо занимание, както лично, така и професионално, а следдипломните студенти играят неразделна роля в продължаващото развитие на цялостната жизнена колегиална общност.

Нашите магистърски програми насърчават усъвършенствани умения за критични въпроси, събиране на информация, синтез и анализ, кодиране и устна и писмена комуникация.

Изключително обучение

Преподаването в Northeastern University London се състои от интерактивни лекции, семинари и уроци в малки групи. Някои от нашите курсове се предоставят чрез голям брой планирани часове за преподаване или „контакт“, докато други се фокусират върху по-малко, по-персонализирано, ръководено независимо обучение или практически проекти или проекти, базирани в общността. Повечето лекции и семинари ще имат около 20-30 студенти, докато уроците обикновено ще имат пет или по-малко студенти и понякога могат да бъдат индивидуални. Този персонализиран подход към преподаването позволява на всеки да участва и да процъфтява

Нашето положение

От самото начало на университета той си изгради репутация за предоставяне на ненадминато университетско изживяване, постоянно надминавайки всички университети от Russell Group за цялостно удовлетворение на студентите в Националното студентско проучване на Обединеното кралство (2019, 2020, 2021 и 2022 г.).

Нашите възпитаници

NU London предлага интензивно обучение и огромни възможности за индивидуално израстване. Студентите, които избират да учат в университета, се развиват в уверени, добре закръглени, красноречиви личности с капацитет за независима критична мисъл и интелектуален дебат, впечатляващи изследователски умения, набор от интереси и страсти и разбиране как да приложат обучението си в светът като цяло.

Университетът вярва в преподаването на многостранни умения и поведения, подходящи за широк спектър от индустрии. Предлаганите предмети вграждат умения, които могат да се прехвърлят в набор от кариери и работни места, включително изкуства, технологии, финанси, право, журналистика, издателство, държавна служба и реклама.

Възпитаниците са продължили да работят за престижни компании като Accenture, BBC, Civil Service, Deutsche Bank, M&C Saatchi, PwC и Slaughter & May. Завършилите са продължили обучение във водещи институции, включително университетите в Оксфорд и Кеймбридж, LSE, UCL, Кралския колеж в Лондон, Чикагския университет, Новото училище в Ню Йорк и Североизточния университет.

Визови изисквания

Ако сте международен студент, който идва в Northeastern University London , за да учи програма, която е по-дълга от 6 месеца, трябва да кандидатствате за студентска виза, преди да дойдете в Обединеното кралство. Тази виза замени визата Tier 4.

Съгласно студентската виза на студентите е разрешено да се запишат и да учат програмата си с Northeastern University London . Студентите могат да работят максимум 20 часа седмично по време на семестъра и на пълен работен ден по време на ваканции или ваканции.

Трябва да кандидатствате за тази виза, преди да пристигнете в Обединеното кралство, не е възможно да преминете от посетителска към студентска виза.

Гражданите на ЕС/ЕИП, които нямат статут на предварително установяване или установяване, или друга виза за Обединеното кралство, която им позволява да учат, ще трябва да кандидатстват за студентска виза.

Ако сте международен студент, който има друга виза за Обединеното кралство, която ви позволява да учите в Обединеното кралство за продължителността на вашата програма, може да не е необходимо да кандидатствате за студентска виза. Моля, свържете се с екипа за съответствие с визовите изисквания, за да обсъдим допълнително вашите имиграционни изисквания.

Разрешение за работа след обучение

Graduate Route е достъпен за международни студенти, които имат валидна студентска виза към момента на кандидатстване и успешно са завършили британска степен на бакалавърско ниво или по-високо в доставчик на висше образование с опит в съответствие.

Успешните кандидати по този маршрут ще могат да останат и да работят или да търсят работа в Обединеното кралство на всяко ниво на умения за максимален период от две години, ако успешно са завършили бакалавърска или магистърска степен. Завършилите докторанти ще могат да останат три години.

Всеки отговарящ на условията студент, завършил след 01 юли 2021 г., ще може да кандидатства за маршрута. Това включва студенти, които вече са започнали своите курсове.

Graduate Route изисква ново заявление за виза, което ще бъде възможно само от Обединеното кралство.

Тя ще включва плащането на такса за виза от £715 и имиграционната здравна такса при пълната ставка от £624 на година.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • London

  Saint Katharine's Way,58, E1W 1LP, London

Въпроси