Keystone logo
North Florida Community College

North Florida Community College

North Florida Community College

Представление

Защо NFCC? Толкова е просто, защото вие заслужавате най-доброто.

Вие заслужавате изключителна образование на достъпна цена и ще ви заслужават възможност за по-добро бъдещето си. Каним ви да посетите нашия кампус в Медисън, щата Флорида, за да разберете защо NFCC е правилният избор за вас.

VISION: За да бъде нашите общности първи избор за образование и културно обогатяване.

Мисия: Изключителна колеж, посветена на индивидуализиран и подкрепяща академична атмосфера, достъпно образование, възможности за учене през целия живот, и професионално израстване на нашите студенти и общности.

Индивидуално внимание - NFCC ли това, че

Спечелете вниманието и образование, което заслужавате. От момента, в който стъпи нашия кампус, NFCC приятелски преподаватели и персонал ви дават индивидуално внимание, което заслужавате. Персонализирани консултиране, програми за подпомагане на студенти и нов академичен успех Center всички са на мястото си, за да ви помогне да успее. В NFCC, можете да получите най-доброто от два свята - удобството и близостта на малък корпус и на високи академични постижения и възможности, които са равни, че на голям университет.

Стартира Futures - NFCC ли това, че

NFCC завършилите се очаква да направи 35% повече, отколкото някой сам с диплома за средно образование и за тези, които търсят да получат бакалавърска степен, ние можем да ви помогне с това. 2 + 2 споразумение за държавна артикулация гарантира студенти, завършили степен на АА в NFCC възможност да се запишат и да печелят бакалавърска степен в една от 11 държавни университета на Флорида (плюс ще спести много пари по време на тези първи две години с NFCC).

За тези, които търсят по-пряк път в кариерата, Associate NFCC в Наука степени и програми за сертификат предлагаме специализирано обучение и похвали високи темпове на наемане на работа след дипломирането. Каквато и да е път, NFCC е чудесно място за учене.

Достъпни Обучение - NFCC ли това, че

College е инвестиция и това е защо ние работим усилено, за да NFCC достъпни. Ние сме един от най-достъпни колежи във Флорида и не са се увеличили нашето обучение през последните три години, за да се гарантира, че получавате изключителна образование на страхотна цена. Миналата година спечели близо $ 230.000 в стипендии, плюс нашите студенти са получили друг $ 2,2 милиона в федерално помощ. Нашата изобретателен персонал ще направят всичко възможно, за да ви помогне да намерите начини да плащат за колежа; включително планове за обучение на плащане, работилници за финансова грамотност, възможности студент заетост и помощ завършващи заявления за финансова помощ и стипендии. Осъществяване колеж достъпна възможност е един от многото начини, по които NFCC инвестира в бъдещето си.

Насърчава лидерите - NFCC ли това, че

NFCC студенти лесно стъпка в лидерски роли на територията на колежа и в общността. От извънкласни дейности за практическо обучение, NFCC предлага изобилие от възможности за учениците да развият лидерски умения и изключване на кампуса. Само погледнете някои от начините, нашите ученици са лидери в нашата общност: Спасете нашите ресурси Животински екология клуб ежегодно помага St. Marks Националния дива природа убежище релсови моделите на миграция на пеперуди монарх и координира усилията за рециклиране на територията на колежа, членове Sentinel Service Корпуса доброволно през 200 часа до кампуса и обществени събития през миналата година и NFCC Партньорските Преподаватели и специалисти за обучение, посветен на около 8000 час помага на своите връстници успеят академично. Нашите медицински сестри и EMS студенти колективно часовник хиляди часа при площ здравни заведения всяка година доброволчески услуги, докато набира ценни практическо обучение. Каквито и да са вашите цели, които ще намерите своето място в NFCC и подкрепяща семейна колеж да се гордеем с вашите постижения.

Включете се. Стани лидер. Нанесете на NFCC днес.

Местоположения

  • Madison

    North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Въпроси