Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Erasmus MC Netherlands Institute for Health Sciences - Erasmus University Rotterdam

Представление

ОБУЧЕНИЕ НА ОБУЧЕНИЕТО В МЕДИЦИНАТА И ЗДРАВНИТЕ НАУКИ

Какви са вашите амбиции в тази нова ера на откритията?

Ние вярваме, че за решаването на жизненоважни проблеми в здравеопазването, отличното качество в образователната и изследователската методология е от ключово значение. Целта ни е да вдъхновяваме и напътстваме талантливите ученици в стремежа им да станат водещи здравни специалисти, преподаватели или пионерски учени - тези, които се стремят да променят своите изследвания, независимо от тяхната област - клинична медицина, изследване на наркотици, обществено здраве или развитие на здравната политика. ,

MSC ПРОГРАМИ

В основата на тази философия са нашите трима магистърски програми. Две от тях са предназначени за притежатели на бакалавърска степен: магистърска степен по научни изследвания в областта на здравеопазването (двугодишна програма на пълно работно време, която предлага специализации по епидемиология, клинична епидемиология, генетична епидемиология, обществено здраве и здравна икономика) и магистърска степен по научни изследвания. Клинични изследвания. Третата програма е предназначена за завършилите магистърска степен и здравните специалисти на следдипломно ниво. Това е магистърска степен по здравни науки, която се предлага като едногодишна програма на пълно работно време или специално разработена двугодишна програма за непълно работно време. Тази програма предлага и няколко специализации.

ЕРАЗЪМ ЛЕТНА ПРОГРАМА

Всяка от тези три програми съчетава теоретично и практическо научно обучение в областта на медицината и здравните науки. Програмите започват всеки август с програмата "Еразмус". Това триседмично портфолио от 30-те курса на най-съвременните биомедицински теми е разработено така, че да задоволи напълно нуждите на международни студенти и специалисти със специален интерес - като клинична медицина, обща практика, обществено здраве, епидемиология, генетика или биостатистика.

Тъй като Лятната програма се фокусира върху ключови принципи и методи на количествени медицински изследвания, тя е отворена не само за участниците в програмите MSc, но и за всички студенти и здравни специалисти. Ако не сте записан в специалност, но искате да получите важни актуализации в редица приложни медицински и здравни дисциплини, можете да съставите своя личен план за обучение - друг важен аспект на философията на NIHES . Като независим студент, вие също сте добре дошли да се запишете в която и да е част от нашата редовна есенна учебна програма.

Следдипломни програми

Искате ли да добавите международно измерение към кариерата си на изследовател? Да се комбинират научните изследвания и клиничната работа? Или се опитвате да увеличите шансовете си да се квалифицирате за докторантски изследователски проект чрез следдипломна програма? Нашето изследователско обучение е предназначено да ви помогне да направите всичко.

Разгледайте нашата програма за следдипломна квалификация за една допълнителна година от обучението за следване на магистърската си степен, ако искате да придобиете повече изследователски опит или да увеличите шансовете си да се квалифицирате за изследователски проект за докторантура.

В NIHES непрекъснато разширяваме мрежата от партньорски университети по целия свят. Така че каквато и да е вашата амбиция - независимо дали възнамерявате да работите като учен в академичните среди, публичния сектор или индустрията - ние ще ви предоставим необходимите знания и опит.

Местоположения

  • Rotterdam

    NIHES Educational Support Center Room Fe209 PO Box 2040 3000 CA , , Rotterdam

    Въпроси