Keystone logo
Nanhua University

Nanhua University

Nanhua University

Представление

Южна профил

На първо място, от основателите произход и статус

Nanhua университет в Chiayi в Тайван, е основана през 1996 г. от майстор Син Юн Гуан Шан е готов да създаде училища на силата на милиони хора и основател, това е първата мащабна университет, основан от Fo Guang Shan, в същото време, училището е и първата международна съвместна междууниверситетско на страната система за "система Fo Guang Shan Юнайтед университет" е. В момента има няколко студенти остават около 5500 души, има 223 преподаватели на пълно работно време, силен факултет, главен асистент в училище на пълно работно време преподаватели представляваха повече от пълно работно време учител на 99%, включително докторска степен пропорционално по-висока от 92%, сред най-добрите в частните университети , Училище се намира в селски идилии Chih-Chung, планинско строителни, има моменти, градиент, училище площ от около 63 хектар, с обширни пасища, извисяващи се дървета, тих и елегантен корпус, зеленина, цветя, уникалната си природна среда, "гора университет" на добра репутация, но навсякъде защитени видове редки насекоми, изобилие от природни и човешки екологията, както се вижда от модела на кампуса за насърчаване на зелената енергия и екологично образование. Тъй като училището създадат свое собствено училище, първият теглото на общото образование и на човешкия дух, е на страната общообразователните училища в южната част на фокус. В момента тя има управление, хуманитарни науки, социални науки, изкуства и наука и технологии институти и пет общообразователния център, с общо 19 катедри, които 24 изследователски институт майсторски класове, както и докторска програма. на първо място "Отдел смърт" Училището все още е известен в цялата страна, както и естествен биотехнологиите, Департамент по мениджмънт в туризма, Катедра по архитектура и ландшафт отдел на Министерството на етномузикологията, религия, за управление на бизнеса с нестопанска цел, Институт по природна медицина , характеристики на училищните отдел. Освен това, качеството на общото образование всепризнатата година след година, повече училище създадена добра репутация. В същото време, ние силно насърчаване на кръст учебни курсове включват чуждестранни студенти за обмен, задгранични учебни пътувания и платформата за електронно обучение (Wi-Fi / Digital Media обучение / език), трябва да се покаже характеристиките на училища и конкурентоспособност.

На второ място, на образователната философия

Училищното образование на хора, културни, професионални, цифрово, индустриализация и интернационализация, пет от принципа за развитие Ping Хен. Самостоятелно позициониране като "хуманистична ориентация към религиозна, хуманното отношение и справедливост с духа на качеството на преподаване в университет." Неговата уникална мисия е да бъде "съзнателен живот", "хуманистичното духа на религия" и "публичен университет идеален", изпълва в процеса на образование, както и с цел да се "насърчава жизнеността на жизненост" дух, за насърчаване на растежа и трансформацията на учители и ученици, за да се подобри всеки студенти характер, виждане и опит. В същото време, студентите също укрепват ума и служене на другите, за общността, за да се култивира добър гражданство и може да се направи за него. целите на обучението на персонала :( а) култивират характер, добродетелен и са с модерен дух на обслужване. (B) се култивира широка перспектива, модерният гражданин гражданска грамотност и комуникативни умения. (C) за разработване на съвременни експерти с чувство за отговорност, професионална компетентност и творчески способности.

Трето, особености на развитието

Педагогически колеж за установяване на човешкия дух

Училището е училището на религиозен, дълбоко религиозен човешкия дух, ние се обърне специално внимание за подобряване на общото образование и развитие на личността на учениците. Колеж пренесе древната традиция, Rebuild човешкия дух е развитието на характеристика на училището от тяхното създаване. Ние сме установили университетски град с културно академия на образованието, да се обучават във всички посоки таланта и двете характер на образованието, общото образование и професионалното образование. Започнете с годишната "Старинен церемонията" организира за първокурсниците "ритуал" дейности, съчетани с морален учебна програма образование, предназначени да отговарят на съвременното общество, така че студентите чрез серия от духовно кръщение, се трансформира в отговорни, съзнанието възрастни.

Във връзка с местен акцент индустрия на "учене чрез едно."

В обучението, с "съзнателен живот образование" и "съзнателно учебния процес", тъй като оста, акцент върху преподаването и керамика на околната среда качество, за да прилагат своите знания. Не само, изпълнение на програмата във връзка с индустрията, но също така и създаването на "единство на обучението да се използва" система, позволяваща безпроблемно интегриране на академичната теория и промишлеността, да се подобри пригодността за заетост и конкурентоспособността на студенти. В допълнение, в съответствие и с местната индустрия и общността пулсация, за да се създаде светло петно ​​в департаментите на. И религиозна и доброволец, смърт грижи, здравеопазване, мъдрост и живот, биологичното земеделие, биотехнологии, туризъм и отдих, организации с нестопанска цел, както и културните и творческите индустрии и така нататък, като във фокуса на бъдещото развитие на училището.

Базирана в Тайван, международен поглед, първият международен междууниверситетско система на съвместен

Fo Guang Shan Fo Guang университет и образователна система университет, Американския университет на Запад, в Университета на Южна Австралия, съвместно създаване на "Фо Гуан Шан съвместна университетска система." Това е национална инициатива на международната система на Съюза университет, ние комбинираме четирите университета, ще осигури широка гама от ресурси, за да се разработи международни студенти перспектива. В бъдеще, повече ще бъде "регистрира четири записване в училище, училище за" път през, така че студентите имат възможност да получат две степени. В допълнение, училището може да комбинира повече Fo Guang Shan разпределени в пет континента и в чужбина доджо крепост Baiyu Буда Светлината като международен обмен и обучение на нашите ученици важен канал за насърчаване на студенти с международна мобилност.

Местоположения

  • Chiayi City

    Nanhua University No.55, Sec. 1, Nanhua Rd., Dalin Township, Chiayi County, 62249, Chiayi City

    Въпроси