Keystone logo
Nha Trang University

Nha Trang University

Nha Trang University

Представление

Добре дошли в Nha Trang University (NTU), който се намира в най-красивия крайбрежен град във Виетнам. Nha Trang University е един от 50 държавни университета във Виетнам с повече от 50 години история и развитие.

Nha Trang University е създаден и продължава да бъде водеща институция за образование и обучение на бакалавърски и следдипломни нива за риболовния сектор и други свързани индустрии на Виетнам.

След като създаде силна основа в областта на рибарството и аквакултурите, Nha Trang University сега се развива в многостепенен и мултидисциплинарен университет, за да осигури квалифицирани човешки ресурси, за да отговори на нуждите на индустриализацията и модернизацията на Виетнам.

С дълга история и горди традиции, Nha Trang University развива партньорства за сътрудничество с университети и изследователски институти във Виетнам и в чужбина, за да интегрира своите образователни и изследователски дейности в региона и света и да осигури на своите студенти и факултети да отговорят на нуждите на социално-икономическото развитие на страната.

Местоположения

  • Nha Trang

    Nguyễn Đình Chiểu,Số 2, 650000, Nha Trang

    Въпроси