National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

National Taipei University of Education

Представление

ЗАЩО НАЦИОНАЛНА ТАЙПЕ УНИВЕРСИТЕТ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ?

  • Върховете в началното образование и обучение на учители: от 1895 г., Националната Тайпе университет на образованието е люлката на обучение учителите в началните училища. ° С
  • Top чуждестранни преподаватели и учени от чужбина и Тайван: тази програма кани професори от вътре и Национален Тайван университет, както и изтъкнати учени от чужбина университети.
  • Pioneer в реформата обучението: възложено от Министерството на образованието на проекти като кооперативно учене, иновации в преподаване на английски, и Mobile Learning.
  • Professional Практикум: NTUE похвали на силни връзки с повече от 100 училища в Тайван, включително нашия собствен NTUE експериментална Начално училище. Тази силна принадлежност осигурява най-важните практическият възможности за преподаване практикум.
  • Най-добрите съоръжения: състоянието на техниката интерактивни класни стаи, казуси-базирани учебни класни стаи и обновени общежития, всички в сърцето на столицата Тайпе.

Централно разположен в Тайпе

Нашата кампус се намира в центъра на столицата на Тайван. Той е в непосредствена близост до станция на метрото и всички по-големи удобства. В по-корпус китайски-Learning Center (получени хиляди студенти в последните 5 години) предлага разнообразие от курсове и ресурси за неместни студентите да подобрят езиковите си умения. Всичко на всичко, ние сме една от най-добрите дестинации за обучение на чуждестранни студенти, преследващи градуса в Тайван.

Natue
Natue

Местоположения

  • Taipei

    No. 134, Sec. 2, Heping E. Rd., Da-an District, Taipei City 106, Taiwan(R.O.C), , Taipei

    Въпроси