Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Maastricht School of Management

Представление

Искате ли да сте част от разнообразна мрежа? Присъединете се към изживяването на MSM !

Maastricht School of Management ( MSM ) е част от Училището по бизнес и икономика на Маастрихтския университет (SBE). SBE принадлежи към избрана група от 1% образователни институти по света с акредитация Triple Crown от международните акредитиращи органи AACSB, EQUIS и AMBA.

MSM предлага програми за MBA, магистър по мениджмънт и Executive PhD, както и много по-кратки професионални и ръководни курсове.

С успешен опит от 70 години в глобалното обучение по мениджмънт, MSM изгради голяма мрежа от студенти, възпитаници и партньори по целия свят.

Обучението в една от програмите за управление на MSM означава, че ще споделите опита си от обучението с други участници от много страни, професионален опит и области на интереси. Да бъдеш част от толкова разнообразна общност ти дава възможност да разшириш значително своята международна мрежа и да се учиш от своите колеги чрез обмен на знания и опит.

По време на обучението ви се възползвате от личния подход и високото ниво на обслужване на MSM . Нашите специализирани преподаватели и служители са силно ангажирани да допринесат за вашия академичен, професионален и личен успех.

MSM възпитаниците заемат водещи позиции в бизнеса, правителството и академичните среди.

Чрез своя Експертен център за нововъзникващи икономики (ECEE) MSM осигурява укрепване на капацитета за множество различни клиенти по целия свят. MSM също предлага глобални персонализирани програми, изцяло съобразени с нуждите на клиентската организация.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

Местоположения
  • Maastricht

    Tapijnkazerne 11, 6211 ME, Maastricht

    Въпроси