Moravian University

Moravian University

Moravian University

Представление

Moravian University има дълбоки корени и по-дълъг успех от този на нашата нация. Емблематичната моравска звезда е гравирана в нашата история и присъства навсякъде, където се обърнете. Моравското усещане се преплита с това на Витлеем, носейки както устойчивостта на стоманения град, така и светлината на свещите на прозорците, които светят всяка вечер според моравската традиция.

Витлеем е толкова ценен заради своята история, че е добавен към краткия списък на обектите на световното наследство на ЮНЕСКО, надявайки се да се присъедини към такива исторически места като Залата на независимостта, Статуята на свободата и пирамидите на Египет.

Бакалавърски академици

За едно малко училище моравският опит има широк обхват. Можете да избирате от повече от 70 области на обучение или дори да създадете своя собствена специалност. Плюс това, магистърската програма предоставя повече от 45 докторски и магистърски степени и опции за сертифициране. Но не трябва да решавате нищо точно сега. В Moravian искаме да отделите време, за да проучите всичките си академични интереси и след това да се съсредоточите върху избрания от вас път.

Преглед на всички студенти .

Освен това можете да участвате в нашата програма за отличие, изследване на СОАР, местни стажове, студентски клубове, обучение в чужбина и други.

Средният ни размер на класа е 16 студенти, със съотношение 11:1 студент към преподавател. Това означава, че вашите преподаватели ви познават по име и се интересуват от успеха ви! Ще ви бъдат дадени Macbook Pro и iPad, които да използвате през всичките четири години в училище, и дори можете да ги запазите, след като завършите.

Аспиранти

Moravian Graduate предлага повече от 50 магистърски и сертификационни програми по поведенческо здраве, бизнес, образование, изящни изкуства, медицински сестри, рехабилитационни науки и теологични изследвания.

Програмите за дипломиране и сертифициране на Moravian са предназначени да подготвят първокласни възпитаници да отговорят на нуждите на развиващите се индустрии-и също така са проектирани да се впишат в живота ви, а не да го изкоренят. Ето защо магистърските курсове се предлагат в традиционни, ускорени, смесени и онлайн формати. Вие също ще имате най Moravian University на една ръка разстояние, а нашите преподаватели, персонал и ментор на студентския опит се ангажират с вашия успех.

Преглед на всички дипломирани програми .

местоположение

Разположен по протежение на източния бряг на САЩ, Моравски нарича Витлеем, Пенсилвания дом. В този оживен малък град ще се окажете само на кратко разстояние с кола от големите градове, като Филаделфия, Ню Йорк и Вашингтон, DC Само представете си всички пътувания през уикенда и нови приключения! Но не се притеснявайте, има много неща за правене и в долината на Lehigh. Независимо дали посещавате един от най-добрите музикални фестивали в Северна Америка (Musikfest) или се наслаждавате на бейзболна игра на стадион Coca Cola, никога няма скучен момент във Витлеем, Пенсилвания.

Витлеемската общност винаги е много приветлива от моравски студенти и често си партнира с университета, за да предлага стажове, практически възможности за обучение и безплатни събития.

Метеорологично време

Долината Lehigh в Пенсилвания преживява всичките четири сезона в най-голяма степен. Падането носи свежест пуловер-време и цветни листа. Зимата покрива нашия кампус със сняг. Пролетта предлага дъждовни душове и разцъфнали цветя. И лятото е слънчево и топло. Всеки сезон носи малко нещо различно във Витлеем и ние го обичаме!

Характеристики на кампуса

Студентски живот

Има много неща за правене в Moravian University , независимо дали се интересувате от спорт, изкуство или участие в общността. Като училище от дивизия III на NCAA, Moravian има 23 спортни отбора на университетско ниво, както и 10 вътрешни отбора, ако просто искате да се забавлявате! Има повече от 80 студентски клуба, в които можете да участвате, включително музикални ансамбли, студентско правителство, студентски съюзи и др.

Безопасност

да Безопасността на нашите ученици е основен приоритет в Moravian University . Нашата полиция в кампуса работи, за да поддържа безопасна и сигурна среда за всички и винаги е на разположение да помогне, ако възникне необходимост. Ние също така предлагаме 24-часов ескорт и ежедневни транспортни услуги, както и спешни телефони със синя светлина в целия кампус.

  Стипендии и финансиране

  Цена и помощ

  Ние се ангажираме да ви помогнем да постигнете целите си - и това включва предоставяне на достъпно частно образование.

  Moravian University предлага международна награда за студентски заслуги, базирана предимно на академични постижения: оценки, силата на вашата академична програма, вашите резултати от TOEFL или IELTS и вашите резултати от SAT, ако са изпратени. Моля, свържете се с изпълнителния директор на международното записване чрез формуляра за запитване на тази страница за повече информация относно наградата за международни студентски заслуги.

  Статистика на възпитаниците

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Bethlehem

   1200 Main Street Bethlehem, PA 18018, 18018, Bethlehem

  Въпроси