Montana State University

Montana State University

Montana State University

Представление

Montana State University , държавната институция за стипендии, обучава студентите, създава знания и изкуство и служи на общностите чрез интегриране на ученето, откриването и ангажираността.

MSU Vision

Montana State University е толкова забележителен, колкото и неговата обстановка. Създадена като институция за земни помощи, тя е приветлива, авантюристична общност от студенти, преподаватели и служители, отличаващи се със своя ангажимент да се справят с най-големите предизвикателства в света. Университетът подхранва хората да откриват и преследват своите стремежи. Той вдъхновява хората да се ангажират с университета, за да подобрят човешките перспективи чрез отлични постижения в областта на образованието, научните изследвания, творчеството и гражданската отговорност.

Академично съвършенство

MSU подготвя студентите да завършат оборудването си за кариера и по-нататъшно образование. Ниският относителен дял на студентите към факултета на MSU означава достъпни професори и практически възможности за обучение. Работейки заедно с наставниците от световна класа, учениците откриват нови знания, които помагат да се подобри качеството на живот в целия свят. Тази подкрепяща и съвместна учебна среда помага на студентите да успеят да се състезават за национални и международни стипендии и награди. Само през изминалата година студентите на MSU получиха престижни награди, сред които:

  • Стипендии от Goldwater (математика, наука

  • Родосска стипендия (за обучение в Оксфордския университет)

  • Стипендията "Маршъл" (висше училище в Обединеното кралство)

  • Udall стипендия (за да преследва кариера в околната среда)

  • Newman Civic Fellow (обществено ръководство)

Montana State University в Montana State University е в самостоятелен клас. MSU е сред най-добрите 3% от колежите и университетите за изследователски разходи и също така е класифицирана от фондация "Карнеги" като институция с висок профил в университета. Това означава, че студентите в MSU получават възможности за научни изследвания, които обикновено са запазени за завършили студенти в други училища. Освен това местоположението на MSU на кръстопътя между Национален парк Йелоустоун и някои от най-големите ски в Америка предлага на учениците класна стая, лаборатория и детска площадка, за разлика от всички останали в света.

Топ изследователски университет

MSU се признава на национално равнище за неговата значимост в научните изследвания сред водещи публични научноизследователски университети. MSU е сред най-добрите 3% от колежите и университетите в страната за научни разходи. Поради високия си профил студентите MSU получават възможности да правят изследвания с национално значение по различни теми, възможности, които обикновено биха били запазени за завършилите студенти в други университети. Това е една от причините, поради които MSU е национален лидер в производството на победителите в стипендията Goldwater, най-голямата награда на нацията за студенти по математика и наука.

Разходите за научни изследвания на MSU обикновено надвишават 100 милиона долара годишно, а водещите научни отдели включват имунология, химия и биохимия, транспорт, физика, земни ресурси и науки за околната среда; докато голяма част от финансирането за научни изследвания от националните институти по здравеопазване, отделите по енергетика, отбрана и земеделие и частни източници.

MSU е най-големият изследователски университет в Монтана и най-голямата изследователска и развойна организация от всякакъв вид в държавата, което означава много възможности за студентите да провеждат смислени практически изследвания и творчески проекти, както и икономически просперитет за района. Проучването на MSU доведе до значителни открития, които променят света. MSU притежава над 250 лицензи за активна технология. Освен това са издадени 91 патента и 36 сертификати за растителни сортове за открития на MSU с още много други.

Ангажиране и общуване

Студенти, преподаватели и служители в MSU работят съвместно с партньори от общността, за да обменят и прилагат знания и ресурси, които подобряват света. MSU наскоро спечели Фондация "Карнеги" за класификация на ангажимента за усъвършенстване на обучението. Наименованието признава ангажираността към преподаване, което насърчава доброволческата служба в общностите и разпространяването на знания, които са от полза за обществеността. Освен това чрез курсове, клубове и организирани събития студентите участват в много местни, национални и международни проекти за обучение, които им позволяват да прилагат образованието си, като същевременно укрепват общностите.

Ангажираност на общността

След стриктния процес на кандидатстване и оценка, MSU получи наградата "Карнеги фондация за напредък в обучението". Това обозначение признава ангажимента на MSU към преподаването, което насърчава доброволческата служба в общностите и разпространяването на знания, които са от полза за обществеността. Проектите за обслужване и общуване са вградени в курсовете на MSU, изследователските и извънкласни дейности, за да подобрят ученето и да подобрят живота си по целия свят.

акредитация

MSU поддържа и превишава различни изисквания за акредитация, които са предназначени да осигурят висококачествени образователни стандарти. MSU е акредитиран от Северозападната комисия по колежи и университети. По време на последната си акредитация MSU беше похвален за "изключително високо ниво на производителност и ефективност". В допълнение към националната акредитация, много от колежите, отделите и програмите на MSU поддържат и строги акредитационни пълномощия чрез специализирани за дисциплината агенции.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Bozeman

    Montana State University P.O. Box 172220, 59717-2220, Bozeman

Въпроси