Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Manchester Metropolitan University

Представление

Достигнете потенциала си в Manchester Met - амбициозен университет с горда история

Manchester Met се намира в центъра на Манчестър, вълнуващ и оживен град, пълен с музеи, галерии, театри и места за музика. Той има горда история, датираща от 1824 г., и има разнообразно международно население от над 100 различни страни.

Университетът е в процес на инвестиционна програма от £400 милиона за подобряване на своите учебни и изследователски съоръжения, сгради и обществени пространства. Имаше скорошна инвестиция в тяхната сграда Grosvenor, училище за дигитални изкуства, институт по спорт и сграда Dalton, преустройство на техния факултет по природни науки и инженерство.

Manchester Met също така се ангажира да признава международните студенти с високи постижения и предлага широка гама от стипендии. Прилагат се T&C.

Характеристики на кампуса

Manchester Met разполага с впечатляващи лекционни зали, зали за семинари и учебни зони, които разполагат с най-новите технологии и специализирано оборудване. Освен това е дом на PrintCity, център за иновации в 3D печат и има невероятна 24-часова библиотека, заредена с повече от милион книги, списания и електронни ресурси*.

*Учебна година 2020-21

Предлагат се и набор от ИТ и медийни съоръжения, включително мултимедийна технология и лаборатории с високи спецификации.

спорт

Манчестър е дом на някои от най-големите имена в спорта и това вдъхнови Манчестър Мет да предложи широка гама от спортни дейности на студентите. Какъвто и спорт или дейност да обичате или искате да опитате, ще намерите това, от което се нуждаете.

Проучване

Деветдесет процента от изследователското въздействие на университета е „водещо в света“ или „международно отлично“**, което е доказателство за качеството на изследванията, които провежда. Научете за мащаба, дълбочината и амбицията на тяхната работа и как оказват глобално влияние, като посетите техния уебсайт. **РЕФ 2021

Студентска подкрепа

Manchester Met има много опитен персонал, който предлага кариерни съвети и безплатна поддръжка на английски език. Те също имат специален международен офис, за да гарантират, че чуждестранните студенти получават цялата подкрепа, от която се нуждаят, за да успеят.

Всеки студент в университета също така автоматично е член на Студентския съюз, който съществува, за да гарантира, че студентите имат най-доброто преживяване, което могат по време на обучението си.

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Manchester

   Manchester Metropolitan University, All Saints Building, All Saints, M15 6BH, Manchester

  Въпроси