Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Mississippi State University College of Forest Resources

Представление

Добре дошли в уеб сайта на Колежа по горски ресурси. Толкова се радвам, че се възползвахте от възможността да се огледате и да откриете вълнуващите програми в обучението, изследванията и услугите, които се предлагат в Колежа по горски ресурси.

Ако това е първото ви посещение, позволете ми да ви запозная с Колежа по горски ресурси. От 1954 г. сме завършили над 4200 студенти по горско стопанство, горски продукти, дива природа, риболов и аквакултури. Тези студенти - наши възпитаници - сега служат на ръководни позиции в държавни и федерални агенции, изпълнителни директори на компании за горски продукти, частни консултанти и предприемачи. Колежът по горски ресурси е единствената национално акредитирана образователна програма в държавата за обучение и развитие на бъдещи лидери в природните ресурси.

Колежът се ангажира да насърчава професионалното и интелектуалното развитие на нашите студенти. Ние сме наистина академична общност, посветена на опазването и използването на горите и други природни ресурси чрез интегрирани програми.

Колежът по горски ресурси включва катедрите по горско стопанство; дивата природа, рибарството и аквакултурите; и устойчиви биопродукти. Ние предлагаме четири специалности с четиринадесет опции и стотици кариера. Изследователското звено на Колежа е Изследователският център за горите и дивата природа и ние работим в тясно сътрудничество с експерименталната станция за земеделие и гори в Мисисипи. Обхватът на колежа е разширителната служба на MSU.

Много от нашите програми са акредитирани от съответните агенции и ние предлагаме множество стипендии и работа на непълен работен ден за квалифицирани студенти.

Мисията на Колежа е да насърчава, подкрепя и дава възможност за управление, опазване и използване на горите и други природни ресурси в полза на заинтересованите страни от Мисисипи, нацията и света. Моля, отделете малко време, за да разгледате пълната визия за колежа.

Надявам се, че посещението ви ще ви хареса. Имаме много вълнуващи програми, специален факултет, модерни съоръжения и много други. Ако мога да Ви помогна, моля не се колебайте да се свържете с мен.

Уес Бургер

Временен декан

Местоположения

Местоположения
 • Mississippi State

  75 B. S. Hood Road, 39762, Mississippi State

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси