Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources

Представление

Изграждането на взаимоотношения, решаването на проблеми и задоволяването на нуждите на жителите на Мичиган и хората по света са във фокуса на Колежа по земеделие и природни ресурси (CANR) повече от 160 години.

Като първият колеж в MSU и модел за цялата система на държавата за предоставяне на земи, ние приемаме нашата мисия за предоставяне на земя сериозно.

CANR е пионер в напредъка в научните изследвания в областта на селското стопанство и природните ресурси, стипендиите и връзките. Днес нашите корени за предоставяне на земя са не само част от нашата история, те също представляват нашето бъдеще.

През 1855 г. е създаден Селскостопанският колеж в щата Мичиган, известен сега като MSU, за да осигури практическо образование на всички граждани, независимо от социалната класа. Това е първата висша институция в Съединените щати, която преподава научно земеделие и образовани студенти, които стават фермери, инженери, преподаватели и учени.

На 2 юли 1862 г. президентът Абрахам Линкълн подписва Закона на Морил, позволяващ създаването на колежи за безвъзмездна помощ

В продължение на повече от 100 години MSU Extension помага за растежа на икономиката на Мичиган, като снабдява жителите на Мичиган с информация, че те трябва да вършат работата си по-добре, да отглеждат здрави и безопасни семейства, да изграждат своите общности и да дават възможност на нашите деца да мечтаят за успешно бъдеще.

MSU AgBioResearch обхваща работата на повече от 300 учени в седем колежа в MSU: Земеделие и природни ресурси, Изкуства и писма, Комуникационни изкуства и науки, Инженерство, Естествени науки, Социални науки и Ветеринарна медицина. Тези изследователи в лаборатории в университета и в 13 отдалечени изследователски центъра в държавата помагат за решаването на най-предизвикателните проблеми в света.

Местоположения

Местоположения
  • Michigan

    Michigan, Съединени Американски Щати

    Програми

    Въпроси