MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

MELIUSform Business School

Представление

MELIUSform Business School , благодарение на опита в областта на обучението както на своите членове, така и на своя персонал, от 1996 г. носи уникално ноу-хау на пазара за професионално и управленско обучение . Целта е да се окаже положително въздействие върху бъдещето на индивидите и организациите чрез обучителни курсове, разработени според реалните им нужди.

MELIUSform Business School инвестира много енергия и ресурси в разпространението на стойност, както се вижда от преподаването, постоянно в съответствие с тенденциите в света на труда, любопитството, прагматизма и силата за иновации.

Иновацията в планирането на обучението позволи MELIUSform Business School да спечели наградата SMAU Milan 2020 и наградата AIF Adriano Olivetti като 1-во класифицирано в изследвания и иновации.

Нашите продукти

С MELIUSform безплатно вашето обучение ... където искате, когато искате, както искате!

В момента MELIUSform Business School предоставя своите курсове за обучение по 3 различни начина:

• в традиционната класна стая , в приветливите и удобни зали на офисите в Милано, Рим и Падуа;

• в поточно предаване на живо (VLS) , което ви позволява да взаимодействате в реално време с учители и други участници;

On Demand , или „отложен стрийминг“, с максимална степен на гъвкавост, следвайки ги „където искате“, „когато искате“ и с „всяко устройство“: Smart TV, PC, Tablet, Smartphone и т.н.

Във всички случаи достъпът до новия виртуален кампус MELIUSform е гарантиран с всички учебни материали (раздаващи материали, упражнения, казуси, видеоклипове, тестове, новини и т.н.), интегрирани в една и съща цифрова среда, за да можете да прибягвате до -задълбочени проучвания или възстановяване на уроци.

Услуги в подкрепа на вашето обучение

Поставяне и кариера

Ние ви помагаме да изградите своя лична марка. Ние предлагаме качествена услуга, с помощта на експертни психолози и обучители, посветени на коучинг и уроци.

Безплатни уебинари

Безплатни уебинари с висока образователна стойност. Нов начин да изпитате обучение, удобно от вкъщи и напълно безплатно.

Безплатни приложения на Excel®

Софтуер и приложения на Excel®️ (също безплатни). Excel®️ софтуер и шаблони за консултиране и решаване на микропроблеми при упражняване на професии.

Препоръки на учениците

Местоположения

  • Rome

    Via Duilio, 12, 00192, Rome

    Въпроси