Keystone logo
Megatrend University

Megatrend University

Megatrend University

Представление

Megatrend University , академичен семеен комплекс с 12 факултета и един институт, и тази година отваря широко вратите си за завършилите средно образование и предлага вход в света на образованието, провеждано според най-новите педагогически стандарти. Формите на преподаване - лекции, практически работи, семинари, симулации, оценка и оценка на знанията - се адаптират към чувствителността, ритъма, нуждите и способностите на младите хора, които са нетърпеливи да научат нещо ново.

Има много причини, поради които лесно ще решите да учите в Megatrend. Първо, това се дължи на необикновени учебни програми в нашите факултети, внимателно създадени, за да отговарят на най-високите учебни стандарти, отличен преподавателски състав, най-красивата модерна сграда, в която се извършват всички студентски дейности, и накрая - поради изключително международно сътрудничество, установено Америка до Япония и от Скандинавия до Южна Африка.

Ученето в Megatrend предполага и доста богат социален живот, тъй като ние организираме и подкрепяме много от културните, артистични и спортни събития в страната.

Стойността на професионалистите, образовани в този университет, и качеството на знанието, което напуска нашите класни стаи, са признати на пазара на труда. Възпитаниците на Megatrend University сравнително лесно си намират работа, а някои от тях имат много отговорна работа в икономически, финансови, културни, медийни, охранителни и други публични компании, организации и органи в Сърбия и по света. Най-добре се вижда от географски разпръснатите възпитаници, асоциацията, която помага на студентите да поддържат връзка със своя университет дори след дипломирането си.

Нашите бивши студенти се събират заедно под лозунга:

НИЕ СМЕ ОТ Megatrend University - БЕШЕ ДОБРА УЧИЛИЩА!

Местоположения

  • Belgrade

    Maršala Tolbuhina,8, , Belgrade

    Въпроси