Keystone logo
© Domus Academy
Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Mediterranea University of Reggio Calabria

Представление

Намира се в центъра на Средиземно море, ВИСШЕ УЧЕБНО ЗАВЕДЕНИЕ осигурява богатство от знания построен върху всеки аспект на този район: идеален трамплин за тези, които искат да учат в Реджо и изграждане на собственото си бъдеще в един град с един столичен дъх, ангажирането със своята красота.

Основана през 1982 г., Università Mediterranea е завършил реорганизацията, предвидена от реформата и сега е представена с шест отделения в областта на селското стопанство, архитектура и инженерство закон, шестдесет лаборатории и обновена образователна оферта.

Тя е на разположение на учениците в нова област, посветена на административни услуги, безплатен безжичен, стипендии, новата резиденция за увеличаване на товароподемността на външно и чуждестранни студенти, театрални работилници и 200 Еразъм стипендии за обучение в чужбина.

С пълна програма за културни събития през цялата година, за Università Mediterranea съчетава своя ангажимент към научните изследвания и обучението. Концерти, работни срещи и дейности в сътрудничество с студентски асоциации са поставени в разделите, посветени на информирането на сайта университет.

От Мрежата също минава основният офертата на услуги за ученика: Регистрация, данъци и колеж кариера са в компютъра ви. И за да пазят себе си информиран от Università Mediterranea редовни бюлетини, персонализирани имейли и страници на Facebook и Twitter. Особено внимание да се дипломира на ориентация преди и след куратор UniOrienta с услугите на консултантски, стажове и срещи с училища.

Местоположения

  • Reggio Calabria

    Salita Melissari, 89124, Reggio Calabria

Въпроси