Missouri Baptist University

Missouri Baptist University

Missouri Baptist University

Представление

MBU поставя учениците по пътя към успеха, като подчерта важността на обучение и обслужване. Всеки ученик ходи върху кампус с потенциал. Ние им помогне да вземе това, което се крие вътре и да го превърне в светло бъдеще. MBU е повече от цветущ либерални изкуства университет. Това е място, където учениците блестят нататък.

АНГАЖИМЕНТ MISSOURI BAPTIST университет към многообразието

Missouri Baptist University е ангажирана с поддържането на една общност, която признава и цени на присъщото достойнство и достойнството на всеки човек. Missouri Baptist University твърди, че важна част от интеграцията на вяра и живот е признанието, че всички хора са създадени по образа на Бога и достоен за уважение и достойнство. Ние се стремим да се гарантира, че всички студенти имат пълен достъп до възможностите за образователни, социални и духовно израстване, че университетът предлага да се гарантира, че учениците да разберат и оценят една от основните ценности на университета, което е "социална промяна чрез услугата и лидерство." Чрез своята учебни планове и класната стая опит, университетът се стреми да развива и подхранват разнообразие, защото то укрепва организацията, насърчава творческото решаване на проблеми, и всички ни обогатява.

Целта е да се представят материали и дейности, които са уважително на различни групи, включително, но не само, раса, пол, цвят, национален или етнически произход, възраст, увреждане, квалифициран, военна служба, обучение различия, или социално-икономически статус.

Местоположения

Местоположения
  • St. Louis

    Missouri Baptist University One College Park Dr., 63141-8698, St. Louis

    Въпроси