Massey Business School

Massey Business School

Massey Business School

Представление

Massey Business School е едно от водещите и най-големи бизнес училища в Нова Зеландия и е класирано в топ 300 в световен мащаб. Като бизнес, можете да получите достъп до нашите подходящи и актуални изследвания и услуги, за да помогнете на организацията да расте.

Имаме горда основа на академични и административни постижения, преподаване на бизнес проучвания от 1972 г. насам.

Днес ние сме водещ доставчик на висше образование, научни изследвания и обучение по бизнес и мениджмънт в топ 300 на бизнес училищата по света. Нашата трайна популярност е свидетелство за нашите качествени програми, воденото от изследователи обучение, гъвкавите методи на доставка и факултета от световна класа.

Massey Business School Името на Маори

Те Кура Уахи Пакихи

Думата kura има много значения: първоначално означаваше "древно познание", "съкровище", "скъпоценно" или може да означава и по-модерни термини като "училище", наследство. В това ново име ние отразяваме идеята, че имаме училище (кура), където човек може да преследва (чай) аспекти на бизнеса (pakihi).

Мисия

Ние сме ангажирани с отлични и достъпни изследвания, преподаване и ангажираност, които се свързват с практиката и дават възможност за лидерство, допринасящи за процъфтяващо, проспериращо и устойчиво бъдеще за Нова Зеландия и извън нея.

Стойности

 • Уважение към всички
 • Реално значение за реалния свят
 • Учене без граници
 • Научно мислене

Награден и международно признат

Нашите учители са национално признати за високите постижения в преподаването и студентските грижи. Massey Business School също е международно акредитирана - AACSB International (Асоциация за Адванс Колиджуей Бизнес Училища) ни пресмята в топ пет процента от световните бизнес колежи. Ние сме класирани в топ 150 програми в света за нашите финансови и счетоводни програми и в топ 250 за икономика, бизнес и мениджмънт програми (QS ранглиста 2017).


Международни награди за обучение на Massey Business School

За студенти, записали се в бизнес програми в нашите палмерстон север или университетите в Уелингтън. Наградите са за до $ 15,000 за бакалавърски програми и до $ 10,000 за следдипломни програми.

Научете повече и кандидатствайте

Местоположения

 • Palmerston North

  Massey University, Private Bag 11 222 Palmerston North, 4442, New Zealand, 4442, Palmerston North

 • Auckland

  Massey University Auckland Private Bag 102904 North Shore Auckland 0745, , Auckland

  • Wellington

   Massey University Wellington PO Box 756 Wellington 6140 New Zealand, , Wellington

   Въпроси