Mandarin House

Mandarin House

Mandarin House

Представление

Над 50 000 ученици от 100 националности са избрали Мандарин Хаус за своето китайско езиково училище и нашият опит и репутация, които помагат на учениците да постигнат своите китайски цели, е второстепенно.

Горди сме, че сме спечелили международни награди, постигнахме най-строгите стандарти за акредитация на качеството и сме наели само най-добрите учители и служители, които са посветени на едно нещо: да ви овладее майсторски китайски възможно най-бързо и ефективно.

2017 е още едно ново начало! Мисията ни остава същата; ние искаме да гарантираме, че ще научите мандарина по вашите условия, бързо и ефективно.

Mandarin House е една от първите, частни мандарински училища, създадени в Китай. Нашата мисия беше да предоставим на учениците от Мандарин училище, което предлагаше гъвкави курсове и възможности за обучение, които да овладеят мандарин по най-краткия и ефективен начин.

След 10 години преподаване на китайски език, "Мандарин Хаус" е помогнала на над 20 000 студенти от цял ​​свят да постигнат своите цели за езиково обучение. Променихме фючърсите на студентите, като им помагахме да придобият умения в мандарина и да открият огромен свят на бизнес и социални възможности.

2014 г. е нашата десета година от преподаването на мандарина. Мисията ни остава същата; ние искаме да гарантираме, че ще научите мандарина по вашите условия, бързо и ефективно. Кликнете върху връзките по-долу, за да научите повече за това, защо 10-годишният преподавателски опит на Mandarin House ни прави правилното училище за вас.

Мандарин къща акредитации

От 2004 г. Mandarin House въвежда международни стандарти за качество във всички аспекти на операцията и доставката на услуги в Китай. Не трябва да има извинение за приемането на стандарти, различни от най-добрите.

Подкрепяйки това убеждение, ние се гордеем, че сме акредитирани от Международната асоциация по езикови центрове (IALC). Основана през 1983 г., IALC е мрежа от висококачествени независими езикови училища, преподаващи родния си език на чуждестранни студенти. Има строг процес на приемане и постоянна процедура за мониторинг, която включва, наред с други неща, всички аспекти на нашите операции, мениджмънта на място, учебната програма и качеството на нашите учители / служители.

 • Mandarin House е гордо единственото училище на членовете на IALC в Китай
 • "Мандарин хаус" е признато от правителството, което предоставя на Bildungsurlaub на немски студенти
 • "Мандарин Хаус" е признато, че предоставя шведски ученици от Шведското Министерство на образованието и науката
 • Mandarin House е регистрирана в Hanban като официален център за тестване на HSK, BCT и YCT.

Нашият опит

Mandarin House беше първото частно китайско училище в Китай, което:

 • Разработване на собствена структурирана, холистична учебна програма, базирана на основния принцип за предоставяне на китайски комуникационен тренинг в реално време.
 • Предлагането на курсове за млади хора, включително първите китайски летни лагери и самостоятелно разработената подготовка за младежи, също се фокусира върху реалния китайски език.
 • Въведете широко приетия модел на работа за програми за групови класове, наблюдавани днес в частни училища в Китай.
 • Да бъде международно качество, акредитирани от IALC
 • Бъдете включени в списъка и също така първият, който спечели Световния езиков доставчик на STM за годината.
 • Посетете конференция на голям международен език в чужбина.

Нашите Awards

Понякога може да е трудно да се вземе нещо в номинална стойност в Китай и е трудно да се каже дали училище говори истината или просто говори само празни думи. Говоренето е евтино и като претендираме, че е най-престижното китайско езиково училище в Китай, се чувстваме задължени да споделяме някои признания и награди, които получихме от Китай и в международен план.

Едно от най-гордите ни постижения е признанието, което получихме от агенциите и организациите за гласуване на чужди езици за изучаване на чужди езици, за наградата Star World Award Award, връчена от Списание Study Travel Magazine. През 2008 г. бяхме номинирани за първото и до днес само китайско езиково училище и оттогава са номинирани още 7 пъти с кулминация за наградата за най-голямата награда за 2009 и 2013 година.

Като наш управляващ директор г-жа Жасмин Биан заяви по това време: "Ние сме много горди, че сме спечелили наградата Star ... (и) ще продължим да работим усилено и да предоставяме професионално обслужване на нашите ученици от цял ​​свят. Къща "Мандарин" ви посреща в Китай.

Други признания са препоръките на ръководството Lonely Planet China и спечелването на хостинг права за 28-ата годишна работна среща на IALC през 2011 г., която в крайна сметка беше посветена на почти 300 езикови професионалисти от цял ​​свят, показващи нашето училище за голяма похвала и възхищение. да стане най-голямото езиково събитие в чужбина, провеждано някога в Китай.

Няма значение къде сте, ние можем да ви помогнем на вашето търсене да овладеете китайски.

Mandarin House активно работи със стотици партньорски организации по целия свят; включително университети, училища и агенции (както държавни, така и частни), за да предоставят наградените ни езикови програми на студенти от цял ​​свят.

10 причини да изберете къща на мандарина

1. Международно акредитирани от IALC - САМО училището в Китай, за да ни признае качеството по този начин.

2. Създадена през 2004 г. и една от първите частни мандарински училища в Китай, ние помогнахме на над 50 000 чуждестранни студенти от 100 националности да говорят мандарин.

3. Признат от Hanban като официален китайски център за тестове за владеене на високо ниво.

4. Квалифицирани и опитни учители. Всички са квалифицирани, двуезични, всеобхватно обучени и имат средно 5000 преживявания в Китай.

5. Самоусъвършенствана учебна програма. Редовно актуализирана и ревизирана, проектирана от нашите бивши най-добри учители и е в съответствие както с HSK & European CEFR.

6. Широка гама от програми за 11 нива на китайски, малки групи, частен уроци, китайски бизнес, подготовка за изпити по HSK, обучение за китайски учители, стаж и младши летни програми.

7. Голям студентски живот. Facebook, възпитаници и забавления, културни дейности, организирани всяка седмица, като китайска кухня, калиграфия, обиколки на града, кунг-фу и много други.

8. Гама от качествени опции за настаняване - homestay, частни студийни апартаменти и общи апартаменти.

9. Централни, модерни местоположения в сърцето на централната част на Пекин, Шанхай, Суджоу, Гуанджоу, Шенжен, Ченгду, Хонконг и Ню Йорк с просторни, чисти и специализирани съоръжения.

10. Приятелски, професионален сервизен персонал, който ви приветства и ви помага да се установите в Китай. Те също така ви дават шанс да насърчите китайците си извън класната стая!

Местоположения

 • Shanghai

  Head Office 12F, 650 Hankou Road, , Shanghai

  • Beijing

   Suite 317, Tower 16, China Central Place, 89 Jianguo Road, , Beijing

   • Hong Kong

    Unit 2&5, 3F, Beautiful Group Tower, 74-77 Connaught Rd Central, Hong Kong Island, , Hong Kong

    • Guangzhou

     Suite 1403, Tower B, Zhongtai International Plaza, 161 West Linhe Road, , Guangzhou

     • Shenzhen

      Suite 1118, Xinhua Insurance Building, 171 Mintian Road, , Shenzhen

      • New York

       22 Rock Plaza, 22 West 48th Street, 10036, New York

       • Chengdu

        Suite 1708, Times 8, No.68, Zhiquan Section, Dongda Street, Jinjiang District, 610065, Chengdu

        • Suzhou

         Room 610, Building A, Xin Tian Xiang Plaza, 388 Su Ya Road, Suzhou Industrial Park, , Suzhou

         • China Online

          China Online, Китай

          Програми

           Институцията предлага още:

           Въпроси