Malmö University

Malmö University

Malmö University

Представление

Malmö University стреми да бъде част от обществото на всяко ниво. Дали това е регионално, национално или глобално, фокусът му е да превърне света в по-добро и по-справедливо място.

Имаме мисия да бъдем активен център за научни изследвания, образование и иновации. Нашите изследвания често са мултидисциплинарни и се провеждат в сътрудничество с партньори отвън на университета.

Защо да изберем Malmö University ?

Malmö University е ...

Съвместно

Предлага висококачествено образование, в което учителите и студентите работят в тясно сътрудничество, а студентите се смятат за важни участници в учебния процес.

Предприемчив

Подпомага предприемаческа и новаторска учебна среда, която влияе и е повлияна от образованието и научните изследвания в Malmö University .

Мултидисциплинарен

Позволява мултидисциплинарни програми, чрез които учениците се учат от различни факултети, изключително важни за един все по-сложен пазар на труда.

разнообразен

Наистина международни класни стаи, където около една трета от учениците имат международен произход - безценна за студенти, които търсят глобална кариера.

Голям, но не прекалено голям!

Деветата най-голяма висша образователна институция в Швеция с 24 000 студенти.

в световен мащаб

Студентите имат възможност да учат в чужбина. Имаме споразумения с около 250 университета по целия свят.

удобен

Международното летище Kastrup (Дания) в Копенхаген е само на 20 минути път с влак, а град Копенхаген - на 30 минути. Мрежовите връзки оттук могат да ви отведат с влак в цяла Европа и със самолет, навсякъде по света!

Характеристики на кампуса

  Местоположения

  • Malmö

   Nordenskiöldsgatan 1, 211 19, Malmö

  Програми

  Въпроси