MacEwan University

MacEwan University

MacEwan University

Представление

Основан през 1971 г., MacEwan University предлага насочени към студентите инструкции в топла и подкрепяща атмосфера. Ние се фокусираме върху преподаването, така че нашите ученици могат да се фокусират върху ученето.

Предлагайки повече от 65 програми, университетът предлага трансформиращо образование в среда за съвместно и подкрепящо обучение. Тук креативността процъфтява чрез изследвания и иновации, които ангажират студентите, преподавателите и общността.

Удовлетвореност на учениците

MacEwan University се фокусира умишлено върху преподаването и в резултат на това е постигнал много добри резултати в доклада на Канадския университет на Globe and Mail. В доклада за 2014 г. нашите ученици ни дадоха най-високи оценки - присъждайки ни оценки „A +“ за стила на преподаване на нашите инструктори и размера на нашите класове, заедно с оценки „A“ за качеството на нашето преподаване и взаимодействието между студентите и преподавателите.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Edmonton

    104 Avenue Northwest,10700, T5J 4S2, Edmonton

    Въпроси