© Eli Haney, Northwest University photographer
Liberty University Online

Liberty University Online

Liberty University Online

Представление

Пионери дистанционно обучение от 1985 г. насам, Liberty University в момента е най-голямата частна, нестопанска цел, онлайн университет на нацията. Като част от най-големия християнски университет в света, Liberty University Online предлага уникален подход към онлайн образование.

Повече от 95,000 студенти от цял ​​свят се радват на същото качество на образованието като жилищни студенти на Liberty с допълнителна гъвкавост на онлайн класове. Предлагането на повече от 245 дистанционно обучение градуса от удостоверението за докторска степен, Liberty онлайн е обучение на студентите като Champions за Христос чрез онлайн образование.

степен A дистанционно обучение от Liberty Online е инвестиция, която ще направи въздействие през целия живот. Класове в онлайн християнски университет в Liberty се обучават в една гъвкава виртуална класна стая, предназначена да бъде едновременно интригуващ и предизвикателна. Студентите, които избират онлайн образование имат достъп до един невероятен набор от учебни ресурси и могат да завършат своите градуса за дистанционно обучение на собствените си график.

Liberty е последователно класирана сред първите 10 онлайн университети от Онлайн образованието Database поради високия си темп на задържане и дипломни. Liberty е акредитиран от Комисията за колежи на Южна асоциация на колежите и училищата, възможно най-високата акредитация.

Защо Liberty University Online?

Повече от 245 специалности най-голямата, лично, с идеална цел, университет на Америка Всички курсове, преподавани от християнски мироглед Най-ниски цени за обучение сред най-добрите онлайн университетите

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Lynchburg

    1971 University Blvd., 24515, Lynchburg

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси