Keystone logo
Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Università LUM - School of Management

Представление

Родената през 2004 г., Училището по мениджмънт на университета предлага 44 университетски магистри, 12 изпълнителни магистрати и повече от 40 професионални курса.

Той насърчава много инициативи като семинари, конференции, симпозиуми и училища Summers, също така се занимава с проблемите на обществото, правото и бизнеса чрез курсовете и магистърските програми, предоставени съответно от Правното училище и от Школата за международни изследвания.

В този процес на развитие Училището постепенно консолидира многобройни и важни отношения с компании, публични институции, здравни организации и социални предприятия, в които служи като привилегирован събеседник. От тази гледна точка тя има за цел да даде принос към институционалния и културен модел чрез предоставяне на експертиза и ресурси, както и задълбочен ангажимент за подобряването и растежа на Италия и средиземноморския регион. С други думи, LUM School of Management, заедно със своите съставни части, представя съвременна организация, способна да преведе принципите на своя основател: укрепване на моделите на обмен между факултета и студентите: между академията и продуктивната система, като същевременно създава ценни синергии. Важно е да се подчертае, че висококачественото настаняване, предоставяно от Училището, осигури редица ползи и положителни въздействия не само за учениците, както по отношение на академичната им ефективност и уменията им за пригодност за работа, но и за местни, частни и публични компании и фирми с когото са подписани споразумения и меморандум за разбирателство. Училището за международни изследвания е създадено с цел създаване на специализирано следдипломно образование за международни мениджъри по съответните икономически и социални въпроси.

Все пак предстои да бъде написана бъдещата история на Училището: страници, които ще разкажат гордостта и страстта на тези, които участват в това тежко приключение за изграждане на прогреса на страната със силата на ценностите, идеите и стремежите.

Местоположения

  • Bari

    Direzione amministrativa S.S. 100 Km 18 70010 Casamassima (BA), 70010, Bari

  • Milan

    viale Murillo, 17, 20149, Milan

Въпроси