We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Loma Linda University School of Public Health

Представление

Loma Linda University School of Public Health на Loma Linda University School of Public Health подготвя своите ученици за възнаграждаване на общественото здравеопазване в една все по-променяща се здравна система. Ние предлагаме 12 програми за обществено здраве на магистърско и докторско ниво. Училището за обществено здраве предлага онлайн MPH и DrPH степени.

Ние създаваме опит за обучение за всяко поколение. Ние превръщаме научните открития в действие, подобряваме здравето, разпространяваме надежда и популяризираме цялостта на нашето съседство във вашата.

Ние процъфтяваме под манталитет на непрекъснато творчество и изследване на мисълта. Настояваме, че за да бъде общественото здраве успешно и трябва да работим в различни дисциплини. Отговорната иновация изисква гъвкавост и оценка. Той осигурява растеж и определя въздействието на новите идеи. Готови сме да поемем изчислени рискове и да продължим да движим нашите най-добри идеи напред. На всяко ниво от нашата дейност ние се стремим да подобрим начина, по който нашите ученици се регистрират за класове, за да определят нови области на обучение. Всъщност нашите иновации са един от начините да останем актуални.

Местоположения

  • Loma Linda

    Circle Drive,24951, 92354, Loma Linda

    Програми

    Въпроси